Muuta työntekijöidesi piilevä potentiaali tulokseksi!

Kaikilla meillä on oma ainutlaatuinen työskentelytyyli, joka sopii parhaiten niin hyvinvoinnin kuin tehokkuuden näkökulmasta.

-

Ilmaiset materiaalit

Materiaalit vievät sinut pintaa syvemmälle menetelmiemme, Working Style AnalysisTM, Learning Style AnalysisTM ja Teaching Style AnalysisTM erilaisiin käyttömahdollisuuksiin.

Analyysiemme avulla löydetään niin biologinen kuin piilevä potentiaali, mitä henkilö on oppinut ja tämän hetken työskentely-/oppimistyyli. Toimimalla analyysin suositusten mukaan voit vähentää stressiä ja parantaa tuottavuutta.

Consultica Oy - WSA, LSA ja TSA

Mitä Consultica tekee? Tutustu kohderyhmiin ja haastesiin, joihin vastaamme menetelmiemme avulla.
 

Lataa Consultican esittely

 
WSA-käsikirja

Käsikirjasta on hyötyä erityisesti johtajille, esihenkilöille ja HR-asiantuntijoille. Se sisältää ohjeet, miten luoda työympäristö, joka on tehokas ja stressitön jokaiselle tiimin jäsenelle.

Käsikirja antaa selkeät suositukset miten työntekijöiden erilaiset mieltymykset tulee huomioida. Toimimalla näiden suositusten mukaisesti on mahdollista kasvattaa työtehoa jopa 15 % per työntekijä. Tämä tarkoittaa sitä, että 8 tunnin työpäivässä aikaa säästyy 1 tunti!

Käsikirjasta saat kaiken hyödyn silloin, kun olet teettänyt tiimillesi WSA-analyysin, koska tällöin sinulla on tiedossa tiimisi työskentelyyn liittyvät mieltymykset.
 

Hanki käsikirja!

 
Mitkä ovat WSA-analyysin hyödyt ja mahdollisuudet?
 

Lataa WSA-esite

 
50 % parempaa tulosta tiimeissä potentiaalia hyödyntämällä
 

Lataa Team Coaching -esite

 
Ennakoi stressin seuraukset

Tosielämän esimerkki stressitilanteesta. Materiaalissa on kuvattu kansainvälisen pörssiyhtiön esihenkilön stressitilanne. Lataamalla materiaalin näet, miten stressi näkyy WSA-raportissa ja kuinka suuri vaikutus stressillä on ihmisen todelliseen potentiaaliin.
 

Lataa casekuvaus

 
Miten luoda onnistunut kokous WSA-ryhmäraportin avulla? 
 

Lataa onnistunut kokous -esite

 
Onnistu rekrytoinnissa 
 

Lataa rekry-esite