Motivaatiota opiskeluun 14–18-vuotiaille - 79,00

Siirry ostamaan
-

Elämä on jatkuvaa oppimista niin arjessa kuin koulussa.

Tiedätkö sen tunteen, jos nuori alisuoriutuu tai ei tiedä, missä hän on hyvä? Saat nuoren ymmärtämään, kuinka hän voi menestyä paremmin koulussa, mikä olisi hyvä uravalinta ja kuinka innostavaa oppiminen voi olla. Tarjoamme yksilöllisiä ja käytännönläheisiä keinoja, jotta voitte löytää piilevän potantiaalin ja nauttia elämästänne täysillä. 

Miten voimme auttaa:

  1. Yksilöllinen analyysi: Näemme mahdollisuuksia ja kykyjä, mitä ei tunnisteta. Tarjoamme henkilökohtaisen analyysin, joka tunnistaa vahvuutesi ja tarpeesi laajasti: 49 konkreettista asiaa. Yhdessä rakennamme polun kohti parempaa arkea niin kotona kuin koulussa. 
  2. Käytännönläheiset ratkaisut: arki on täynnä pieniä mahdollisuuksia, joita ei osata hyödyntää. Saatte käyttöönne käytännönläheisiä työkaluja ja strategioita, jotka nopeuttavat oppimista ja lisäävät onnistumisia.
  3. Tuki, joka vahvistaa: ei yksinäisyyttä vaan yhteisöllisyyttä. Liity mukaan tapahtumiimme (etä), jossa jaamme kokemuksia, onnistumisia ja vinkkejä. Yhdessä olemme vahvempia.

Miten pääset alkuun?

  1. Tee tilaus ja maksa ostoksesi
  2. [email protected] lähettää sinulle linkin LSA Senior -analyysin kyselyyn vastaamiseen
  3. Kun olet vastannut kyselyyn, lataa valmis raportti itsellesi (PDF) noin 15 sivua
  4. Matka kohti mahdollisuuksia voi alkaa!

Työkalu tuottaa yksityiskohtaisen kirjallisen kuvauksen nuoren tarpeista oppilaana ja antaa suositukset innostavaan koulunkäyntiin myös vanhemmille ja opettajille. Kun noudatat raportin suosituksia, voit ohjata nuorta kohti menestystä. Osaat tukee oikealla tavalla, elämä voi olla täynnä iloa ja onnistumisia! Anna meidän auttaa löytämään ne. Tervetuloa mukaan!

LSA Senior -analyysin kielenä on suomi. Pyydettäessä analyysi on saatavana myös seuraavilla kielillä: englanti, ruotsi, saksa, espanja, tanska, norja, turkki ja puola.
 

Siirry ostamaan


Meillä voit maksaa> Lue, kuinka muut ovat onnistuneet löytämään parhaat oppimistyylit itselleen ja menestyneet!

Täältä löydät lisätietoa LSA-analyysistä

Tunne oma tiedon omaksumis- ja käsitettelytyylisi ja opiskele tehokkaammin hyödyntäen täysi aivokapasiteettisi. Learning Style Analysis (LSA) on menetelmä, jonka avulla voidaan tarkastella oppimisen biologisia ja opittuja mieltymyksiä sekä joustavuutta. Työkalusta on apua erityisesti niissä tilanteissa kun tulee oppia uutta ja/tai vaikeaa sisältöä. Soveltuu esikoululaisista korkeakouluopiskelijoihin. Lue lisää tästä.

Sinua voisivat kiinnostaa myös

> Innostusta oppimiseen 7–13-vuotiaille
> Menestystä opiskeluun yli 18-vuotiaille
> Verkkovalmennus