Menestystä opiskeluun yli 18-vuotiaille - 79,00

Siirry ostamaan
-

Elämä on jatkuvaa oppimista niin arjessa kuin koulussa.

Tiedätkö sen tunteen, kun yo-kirjoitukset tai pääsykokeet lähestyvät? Pelkäätkö alisuoriutuvasi? Vahvuuksien tunnistamisen lisäksi saat ymmärryksen, kuinka voit menestyä paremmin opinnoissa, mikä olisi hyvä uravalinta ja kuinka innostavaa oppiminen voi olla. Opit tunnistamaan ja eliminoimaan kuormitustekijät ja jaksat paremmin!

Miten voimme auttaa:

  1. Yksilöllinen analyysi: Näemme mahdollisuuksia ja kykyjä, mitä ei tunnisteta. Tarjoamme henkilökohtaisen analyysin, joka tunnistaa vahvuutesi ja tarpeesi laajasti: 49 konkreettista asiaa. Yhdessä rakennamme polun kohti parempaa arkea niin kotona kuin kampuksella. 
  2. Käytännönläheiset ratkaisut: arki on täynnä pieniä mahdollisuuksia, joita ei osata hyödyntää. Saat käyttöösi käytännönläheisiä työkaluja ja strategioita, jotka nopeuttavat oppimista, helpottavat uravalintaa ja lisäävät onnistumisia.
  3. Tuki, joka vahvistaa: ei yksinäisyyttä vaan yhteisöllisyyttä. Liity mukaan tapahtumiimme (etä), jossa jaamme kokemuksia, onnistumisia ja vinkkejä. Yhdessä olemme vahvempia.

Miten pääset alkuun?

  1. Tee tilaus ja maksa ostoksesi
  2. [email protected] lähettää sinulle linkin LSA Adult -analyysin kyselyyn vastaamiseen
  3. Kun olet vastannut kyselyyn, lataa valmis raportti itsellesi (PDF) noin 15 sivua
  4. Matka kohti mahdollisuuksia voi alkaa!

Työkalu tuottaa yksityiskohtaisen kirjallisen kuvauksen Sinun tarpeista opiskelijana ja antaa suositukset innostavaan opiskeluun. Se antaa yksilöllisiä ja käytännönläheisiä keinoja, jotta löydät parhaat opiskelustrategiat ja -metodit ja voit nauttia elämästä täysillä. Kun noudatat raportin suosituksia, ne ohjaavat sinua kohti menestystä. Elämä voi olla täynnä iloa ja onnistumisia! Anna meidän auttaa löytämään ne. Tervetuloa mukaan!

LSA  Adult -analyysin kielenä on suomi. Pyydettäessä analyysi on saatavana myös seuraavilla kielillä: englanti, ruotsi, saksa, tanska ja norja.
 

Siirry ostamaan


Meillä voit maksaa​​​​​​​> Lue, kuinka muut ovat onnistuneet löytämään parhaat oppimistyylit itselleen ja menestyneet!

Täältä löydät lisätietoa LSA-analyysistä

Tunne oma tiedon omaksumis- ja käsitettelytyylisi ja opiskele tehokkaammin hyödyntäen täysi aivokapasiteettisi. Learning Style Analysis (LSA) on menetelmä, jonka avulla voidaan tarkastella oppimisen biologisia ja opittuja mieltymyksiä sekä joustavuutta. Työkalusta on apua erityisesti niissä tilanteissa kun tulee oppia uutta ja/tai vaikeaa sisältöä. Soveltuu esikoululaisista korkeakouluopiskelijoihin. Lue lisää tästä.

Sinua voisivat kiinnostaa myös

> Motivaatiota opiskeluun 14–18-vuotiaille
> Innostusta oppimiseen 7–13-vuotiaille
> Verkkovalmennus