Power of Diversity - sinussa ja tiimissäsi on ainutlaatuista potentiaalia.

Autamme tekemään todeksi sen, mitä organisaatioissa eniten tarvitaan. Muutamme ihmisten erilaisuuden ja piilevän potentiaalin tulokseksi ja hyvinvoinniksi. Ymmärrettävästi, rohkeasti ja nopeasti jo 15 vuoden kokemuksella. 

-
Tiimit toimimaan!

Tiimit toimimaan!

Jokaisella meistä on erilaiset tiedonkäsittely- ja ajattelutavat, aistimoottorit sekä stressifaktorit. Kun siihen lisätään se, mitä olemme oppineet ja miten käytämme aivojen potentiaalia tässä hetkessä, muodostuu erilaisuuden kirjo. Kun erilaisuutta osataan hyödyntää dynaaminen ja tuottava tiimi!
Lue lisää
Hyvistä paras - rekrytointi

Hyvistä paras - rekrytointi

Autamme sinua löytämään parhaan "matchin" kustannustehokkaasti 24 tunnissa. Selvitämme hakijan vahvuudet, heikkoudet ja soveltuvuuden tehtävään WSA-analyysin avulla. Perustelemme, miksi joku hakija sopii tehtävään paremmin kuin toinen, ja vältyt virherekrytoinneilta.
Lue lisää
Virtaa varhaiskasvatukseen!

Virtaa varhaiskasvatukseen!

Helsingin kaupungissa on WSA:n avulla päästy nopeasti kiinni työkyvyn haasteisiin ja toisaalta myös voimaannuttaviin asioihin. Pienillä työolosuhteisiin tehtävillä muutoksilla on pystytty paremmin tukemaan työntekijöiden työhyvinvointia.
Lue lisää
Referenssit

Referenssit

"Sain WSA-analyysin ansiosta jopa 2,5 tuntia lisää aikaa arkipäiviini. Aamun somettaminen vaihtui tehokkaaseen työskentelyyn ja illat jäi vapaaksi. Koulutuksessa oli hullun hauskaa ja se sai aikaan ison muutoksen.” - Jari Vanha, Wellness Sentteri Oy
Lue lisää

 

Aikataulut