Apua Nepsy-arkeen 7–13-vuotiaille - 79,00

Siirry ostamaan
-

Elämä on jatkuvaa oppimista niin arjessa kuin koulussa.

Tiedätkö sen tunteen, kun arki tuntuu solmuiselta? Me autamme purkamaan solmuja ja tekemään arjestanne sujuvampaa. Tarjoamme yksilöllistä apua Nepsy-haasteisiin, jotta voitte löytää vahvuutenne ja nauttia elämästänne täysillä. 

Miten voimme auttaa:

  1. Yksilöllinen analyysi: Emme näe haasteita, näemme mahdollisuuksia. Tarjoamme henkilökohtaisen analyysin, joka tunnistaa vahvuutesi ja tarpeesi laajasti: 49 konkreettista asiaa. Yhdessä rakennamme polun kohti parempaa arkea niin kotona kuin koulussa. 

  2. Käytännönläheiset ratkaisut: arki on täynnä pieniä haasteita, mutta meillä on ratkaisut. Saatte käyttöönne käytännönläheisiä työkaluja ja strategioita, jotka helpottavat päivittäisiä tilanteita ja vahvistavat teitä matkallanne.

  3. Tuki, joka kasvattaa: ei yksinäisyyttä vaan yhteisöllisyyttä. Liity mukaan tapahtumiimme (etä), jossa jaamme kokemuksia, onnistumisia ja tukea. Yhdessä olemme vahvempia.

Miten pääset alkuun?

  1. Tee tilaus ja maksa ostoksesi

  2. [email protected] lähettää sinulle linkin LSA Junior -analyysin kyselyyn vastaamiseen

  3. Kun olet vastannut kyselyyn, lataa valmis raportti itsellesi (PDF) noin 15 sivua

  4. Matka kohti mahdollisuuksia voi alkaa!

Työkalu tuottaa yksityiskohtaisen kirjallisen kuvauksen lapsen tarpeista oppilaana ja antaa suositukset sujuvampaan arkeen. Kun noudatat raportin suosituksia, lähipiirisi ymmärtää ne ja tukee sinua oikealla tavalla, elämä Nepsy-haasteiden kanssa voi olla täynnä voimaa ja iloa! Anna meidän auttaa löytämään ne. Tervetuloa mukaan!

LSA Junior -analyysin kielenä on suomi. Pyydettäessä analyysi on saatavana myös seuraavilla kielillä: englanti, ruotsi, saksa, espanja, tanska, norja, turkki ja venäjä.
 

Siirry ostamaan


Meillä voit maksaaLue, kuinka muut ovat onnistuneet löytämään parhaat oppimistyylit itselleen ja menestyneet!
 

Täältä löydät lisätietoa LSA-analyysistä

Tunne oma tiedon omaksumis- ja käsitettelytyylisi ja opiskele tehokkaammin hyödyntäen täysi aivokapasiteettisi. Learning Style Analysis (LSA) on menetelmä, jonka avulla voidaan tarkastella oppimisen biologisia ja opittuja mieltymyksiä sekä joustavuutta. Työkalusta on apua erityisesti niissä tilanteissa kun tulee oppia uutta ja/tai vaikeaa sisältöä. Soveltuu esikoululaisista korkeakouluopiskelijoihin. Lue lisää tästä.


Sinua voisivat kiinnostaa myös

Apua nepsy-arkeen 14–18-vuotiaille
Apua nepsy-arkeen yli 18-vuotiaille
> Verkkovalmennus