-

Opettajien ja opiskelijoiden palautteita:
 

Opettamisen ja valmentamisen puuttuvat palaset

Opettamisen ja valmentamisen puuttuvat palaset

"On ollut hieno matka huomata isoja muutoksia siinä, miten opiskelijoita tai valmennettavia voi tukea heidän omalla tiellään kohti heidän unelmiaan ja erinomaisuuttaan. Siihen WSA-maailma on ollut puuttuva palanen." - Tommi Haapakangas
Lue lisää
Opiskelijoiden kasvutarina opettajan näkökulmasta

Opiskelijoiden kasvutarina opettajan näkökulmasta

”Joskus vain tuntuu siltä, että opiskelija ei ymmärrä täysin omaa potentiaaliaan. Veeran ja Sannan tapauksessa kävi juuri näin. Houkuttelin heidät mukaan WSA-maailmaan." Näin kertoo Sannan ja Veeran opettaja, Tommi Haapakangas.
Lue lisää

"Vein opiskelijani viikoksi Valkeaan, jossa luontainen aistiympäristökokemus voitiin yhdistää
sujuvasti työkykyä tukeviin pedagogisiin menetelmiin, jolloin opiskelijoiden aivojen
kokonaisvaltaiset mieltymykset lisääntyivät jopa 25 prosenttia. Tämä tarkoittaa lisääntynyttä kykyä
käsitellä tietoa ja sillä on suora yhteys hyvinvoinnin kokemukseen." - Tommi Haapakangas, Liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen lehtori


"LSA-analyysin tekeminen auttoi minua löytämään itselleni parhaiten sopivan opiskelutavan ja ymmärtämään, millaisista syistä mahdolliset opiskeluun liittyvät haasteet voivat johtua." - Pepe Vanninen

Lue Pepen teksti kokonaisuudessaan tästä!


"Opiskeluiden kuormituksen vähentyessä, minulle on jäänyt aikaa ja energiaa tehdä muita minulle tärkeitä asioita. Valmennuksen vaikutus on ollut uskomaton!"
- Elli

Lue Ellin teksti kokonaisuudessaan tästä!


"En pysty mitenkään listaamaan kaikkia hyötyjä, joita olen saanut Consultican koulutuksista, ja huikeinta on se, että teen oivalluksia yhä!" - Veera Annunen

Lue Veeran teksti kokonaisuudessaan tästä!


"Analyysin tuloksista oli minulle todellista hyötyä. Opin uutta itsestäni ja oppimistyylistäni. Uskon, että tämä auttaa minua menestymään paremmin akateemisesti ja saamaan enemmän iloa uusien asioiden oppimisessa."
- Business College Helsingin opiskelija

Lue opiskelijapalaute kokonaisuudessaan tästä!

Asiakasohjaus: Ainutlaatuisen työtavan ymmärtäminen on avain osatyökykyisten ja työttömien asiakasohjaukseen

WSA (Working Style Analysis) on ainutlaatuinen asiakasohjauksen työmenetelmä, joka tuo käytännönläheisesti esille henkilön haasteet ja vahvuudet.

"Näen WSA:ssa merkittävän hyödyn aikuissosiaalityön asiakkaille. WSA tukee moniuloitteista asiakasohjausta, antaen ohjaajille ja valmentajille syvempää ymmärrystä", summaa Pohjanmaan hyvinvointialueen aikuissosiaalityön päällikkö Virpi Kortemäki WSA-menetelmän hyödyistä.

Tulokset vahvistavat henkilön itsetuntemusta ja antavat ammattilaiselle tietoa henkilön soveltuvuudesta työhön eri ympäristöissä. Menetelmä nopeuttaa asiakasohjausta ja tuo konkretiaa työnantajayhteistyöhön. Itseymmärrys lisääntyy ja vaikutukset näkyvät elämässä kokonaisvaltaisesti.

 

 

Työtyylianalyysi asiakastyön tukena

Valmennus- ja ohjaustyön ammattilaiset kokoontuivat 18.8. Vates-säätiön ja Consultica Oy:n järjestämässä tapahtumassa pohtimaan, miten Työtyylianalyysiä (WSA, Working Style Analysis) voi käyttää asiakastyön tukena. Osallistujat täyttivät ennakkoon oman WSA-raporttinsa, ja sitä käytiin koulutuksessa yhdessä läpi.

Eräs osallistuja pohti, yhdistääkö valmennustyön ammattilaisia jotkin ominaisuudet. Osallistujien ryhmäraportista ilmi, että ainakin tässä koulutuksessa monet halusivat hahmottaa kokonaiskuvan, olivat pitkäjänteisiä ja sinnikkäitä, osasivat tehdä nopeita ratkaisuja sekä katsoivat luontaisesti pitkälle tulevaisuuteen. Osallistujat myös käyttivät luontaisesti eri aistejaan käsitellessään tietoa.

"Tässä työssä on hyötyä siitä, että vastaanottaa tietoa useilla aisteilla ja on ikään kuin tuntosarvet pystyssä. Aistejahan voi myös treenata", kommentoi osallistuja.

Leea Kantelus

Leea Kantelus

"Työhyvinvointivalmentajana luulin jo tietäväni kaikki omaa hyvinvointiani tukevat tekijät, mutta eihän se niin ollutkaan. Työtyylianalyysin (WSA) myötä aloin ymmärtää miksi reagoin siten, kun reagoin tietyissä tilanteissa."

Näytä case
Laura Ihatsu

Laura Ihatsu

"Työtyylianalyysin (WSA) kautta opin ymmärtämään mitkä ovat omat luonnolliset ja opitut vahvuuteni, ja miten voin hyödyntää niitä työelämässä ja sosiaalisissa suhteissani."

Näytä case
Pauli Leinonen

Pauli Leinonen

"Sertifiointikoulutuksen myötä ymmärsin, että työ- ja koulutustyylianalyysi (WSA & TSA), sekä sertifionitikoulutus ovat erinomainen lisä olemassa olevaan arviointiväline- ja koulutusvalikoimaani."

Näytä case
Kysy rohkeasti lisätietoja yhteydenottolomakkeella!

Ota yhteyttä!

Tieteellistä faktaa - Tiukkaa asiaa - Ymmärrettävästi