-

Laura Ihatsu

Nyt täytyy hehkuttaa ja kiittää Annea!

Annen ja työtyylianalyysin (WSA) kautta olen päässyt oivallusten matkalle. Työskentelen itse liikunnan, joogan ja tietoisuusharjoittelun parissa ja olen Annen mentoroinnin, sekä työtyylianalyysin kautta löytänyt työhöni ihan uuden ulottuvuden. Annella on todella kokonaisvaltainen ote mentorointiin. Hän kommunikoi ja toimii ottaen huomioon toisen osapuolen henkilökohtaset piirteet omaksua informaatiota, jolloin kommunikaatio ja valmennustyö menee suoraan ytimeen. 

Työtyylianalyysin kautta opin ymmärtämään mitkä ovat omat luonnolliset ja opitut vahvuuteni ja miten voin hyödyntää niitä työelämässä ja sosiaalisissa suhteissani. Lisäksi sain selville konkreettisia keinoja joita käyttäen kehityn ja opin mahdollisimman tehokkaasti. Anne sai minut myös oivaltamaan miten liikunnan, visualisoinnin ja meditaation avulla voi muokata aivojen default asetuksia ja jopa muuttaa niiden tiettyjä rakenteita! Super mielenkiintoista.

Kiitos Anne siitä mitä teet!

Laura Ihatsu

Feel Wellness & Training


Muut referenssit

Leea Kantelus

Leea Kantelus

"Työhyvinvointivalmentajana luulin jo tietäväni kaikki omaa hyvinvointiani tukevat tekijät, mutta eihän se niin ollutkaan. Työtyylianalyysin (WSA) myötä aloin ymmärtää miksi reagoin siten, kun reagoin tietyissä tilanteissa."

Näytä case
Pauli Leinonen

Pauli Leinonen

"Sertifiointikoulutuksen myötä ymmärsin, että työ- ja koulutustyylianalyysi (WSA & TSA), sekä sertifionitikoulutus ovat erinomainen lisä olemassa olevaan arviointiväline- ja koulutusvalikoimaani."

Näytä case