-

Riikka Ylikoski: "Eläköön erilaisuus, hyvinvointi ja jokaisen oma potentiaali!"

0 kommenttia

Työtyylianalyysi auttoi pörssiyhtiö Betolarin talousjohtajaa Riikka Ylikoskea löytämään itselleen optimaalisimmat työtavat. Nyt hän voi paremmin, hyödyntää biologisia vahvuuksiaan ja tukee tiimiläisiään potentiaalinsa löytämisessä.

Kirjoitus jatkuu kuvan jälkeen

Kuva: Mikko Pajunen

Pitkään johtotehtävissä toiminut Riikka Ylikoski alkoi pari vuotta sitten kiinnittää huomiota henkiseen jaksamiseensa ja työssä suoriutumiseensa. Samoihin aikoihin hänen tuttavansa suoritti Consultica Oy:n järjestämän WSA-työtyylianalyysin (Working Style Analysis) käyttöön pätevöittävän sertifiointikoulutuksen. Tuttava innosti Ylikoskea tekemään analyysin. Tulosten saaminen oli silmiä avaava kokemus.

–Ymmärsin, miksi kuormitun tietyissä työtilanteissa ja miksi minulla on ongelmia suorituskykyni kanssa. Oivalsin, että imen itseeni valtavasti tietoa ympäristöstä, mikä johtaa välillä ylikuormittumiseen. Olen harjoitellut tietoisesti aistikanavieni rajaamista. Nyt pystyn työolosuhteita muuttamalla hallitsemaan ulkoisia ärsykkeitä, keskittymään paremmin ja säätelemään omaa energiatasoani. Voin paljon paremmin ja pystyn hyödyntämään potentiaaliani myös tiimin kanssa tehokkaammin. Sillä on ollut suuri merkitys esimerkiksi haastavan pörssilistautumisprosessimme läpivientiin, Ylikoski sanoo.

Ylikoski innostui WSA mahdollisuuksista niin paljon, että hän suorittaa itsekin työn ohessa WSA-Master-sertifiointikoulutusta ja on päässyt kokemaan kiihdytetyn oppimisen voiman ja luonnon merkityksen Consultica Arctic Academyn koulutuksessa Valkeassa, Lapin upeissa maisemissa.

–Olen iloisena tällä jatkuvan oppimisen matkalla. Ja niin hyvässä seurassa ❤ Näin Ylikoski kiteyttää Linkedin-postauksessaan.

 

Lue lisää menetelmistä

 Kuva: Mikko Pajunen

Riikka Ylikoski

Betolar Oyj:n talousjohtaja
WSA & TSA -asiantuntija

 

 


Artikkeli: Content House
Artikkelin teksti: Tuomas I. Lehtonen

Lue koko artikkeli täältä

Tutustu koulutuksiimme täältä!
Lue lisää WSA-analyysistä täältä.