-

Jari Vanha

Saan työni tehtyä jopa 2,5 tuntia nopeammin kuin ennen!

Ennen Consultican sertifiointikoulutusta käytin aamuni somettamiseen ja tein hallinnolliset työt työpäivän päätteeksi kotona. Työskentely oli katkonaista ja keskittyminen oli vaikeaa, sillä kotona ei ollut iltapäivisin hiljaista. 

Koulutuksen aikana toteutin toimintasuunnitelman, jonka aikana tein toimistotyöt illan sijaan aamuisin. WSA-analyysin pohjalta luodun toimintasuunnitelman ansiosta sain jopa 2,5 tuntia lisää aikaa arkipäiviini.

Toimintasuunnitelmassa oleellista oli stressifaktorien ja kuormitustekijöiden poistaminen: aloin tekemään hallinnolliset työtehtävät silloin, kun kotona oli hiljaista eli tässä tapauksessa aamuisin. Työympäristöstäni poistettiin äänet ja melu, jotka kuormittavat minua. Tämän pienen muutoksen myötä pystyin keskittymään paljon paremmin ja työskentely nopeutui hurjasti. Aamun somettaminen vaihtui tehokkaaseen työskentelyyn ja illat jäi vapaaksi.

Koulutuksessa oli hullun hauskaa ja se sai aikaan ison muutoksen.

Jari Vanha
Wellness Sentteri Oy


Tutustu tuleviin sertifiointikoulutuksiimme täältä.


Muut referenssit

Laura Ihatsu

Laura Ihatsu

"Työtyylianalyysin (WSA) kautta opin ymmärtämään mitkä ovat omat luonnolliset ja opitut vahvuuteni, ja miten voin hyödyntää niitä työelämässä ja sosiaalisissa suhteissani."

Näytä case
Leea Kantelus

Leea Kantelus

"Työhyvinvointivalmentajana luulin jo tietäväni kaikki omaa hyvinvointiani tukevat tekijät, mutta eihän se niin ollutkaan. Työtyylianalyysin (WSA) myötä aloin ymmärtää miksi reagoin siten, kun reagoin tietyissä tilanteissa."

Näytä case