-

HANKI ETUMATKAA JA JAKSA PAREMMIN

0 kommenttia

Osallistu koulutukseen, joka vaikuttaa positiivisesti koko elämääsi!

Koulutus alkaa 17.01.2024 ja on suunnattu itsensä kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille, hyvinvointi- ja Life Coach -valmentajille sekä muille ohjaustyötä tekeville asiantuntijoille ja ihmisten hyvinvoinnista kiinnostuneille. Koulutuksen voi suorittaa sujuvasti työn ohessa etänä (kesto 3kk). Paikkoja rajoitetusti.

"Koulutuksen ansiosta olen oppinut ymmärtämään ihmisiä paljon terävämmin, sekä tunnistamaan nopeasti heidän potentiaalinsa ja sen miten se saadaan esille", kirjoittaa sertifioitu WSA & TSA -asiantuntija ja hyvinvointivalmentaja Laura Ihatsu. Lue Lauran tarina kokonaan tästä.

"Sain konkreettisia eväitä siihen, miten työolosuhteita muokkaamalla kuormitun vähemmän, voin hyödyntää paremmin luontaisia vahvuuksiani ja olla siten parempi versio itsestäni. Työhyvinvointivalmentajana luulin jo tietäväni kaikki omaa hyvinvointiani tukevat tekijät, mutta eihän se niin ollutkaan." Lue Leean tarina tästä.

"Koulutuksessa oli hullun hauskaa ja se sai aikaan ison muutoksen. Saan tehtyä hallinnolliset työni jopa 2,5 tuntia nopeammin kuin ennen!", kertoo Wellness Sentteri Oy:n yrittäjä, Jari Vanha. Lue Jarin tarina kokonaan tästä.

”Heti ensimmäisessä koulutushetkessä huomasin, että tämä ei ole mikään perinteinen koulutus. Ei loputonta teoriaa tai paksuja oppikirjoja, vaan käytännönläheisiä työkaluja, jotka voisi ottaa käyttöön saman tien. Se paljasti heti uusia mahdollisuuksia ja oivalluksia. Nopeus oli avainsana - ei hukata aikaa, tartutaan heti käytäntöön. Minulla oli käsissäni konkreettiset strategiat, joiden avulla voin poistaa kuormitustekijät ja sujuvoittaa työskentelyä jo ensimmäisen (2pv) koulutusjakson jälkeen.  

Tämä ei ollut pelkkä koulutus, se oli elämänmuutos. Toisen koulutusjakson (2pv) jälkeen olin täynnä energiaa ja itsevarmuutta - en ollut oppinut vain uusia taitoja, vaan olin oppinut jotain paljon arvokkaampaa; uusia kykyjä itsestäni ja itsensä johtamisen taidon. WSA-analyysin voima ei rajoitu pelkästään työelämään - se vaikuttaa positiivisesti koko elämään ja ennen kaikkea hyvinvointiini. – Hyvinvointialan yrittäjä, Riikka 39v.

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti parempaa tulevaisuutta?

Nyt on sinun vuorosi astua esiin. Haluamme sinut mukaan tähän matkaan kohti parempaa elämää ja sujuvampaa työskentelyä. Koulutuksemme ei hukkaa aikaasi olemme tehneet raskaan työn puolestasi - menemme suoraan konkretiaan. Se ei ole vain investointi työhösi, se on investointi sinuun - oletko valmis muutokseen? Tule mukaan ja anna elämäsi muuttua!
 

Tutustu ja hae mukaan koulutukseen!


Lue lisää WSA & TSA -sertifointikoulutuksista täältä.