Ratkaisu: Työkalu + asiantuntijuus = vaikuttava konsepti

Nopea ja konkreettinen menetelmä, jonka avulla nopeutat työllistymistä sekä edistät hyvinvointia ja tuottavuutta!

-

Power of Diversity - sinussa on piilevää potentiaalia!

Opit tunnistamaan ihmisten erilaisuuden ja muuttamaan piilevän potentiaalin tulokseksi ja hyvinvoinniksi työelämässä ja elämän eri osa-alueilla. WSA (Working Style Analysis™) LSA (Learning Style Analysis™)  ja TSA (Training Style Analysis™) perustuvat emeritusprofessori Barbara Prashnigin maailmanlaajuisesti käytössä oleviin menetelmiin ja niitä on hyödyntänyt jo yli 700 000 henkilöä.

Missä, milloin ja miksi?

Ensi syksynä käynnistyy kolme koulutusryhmää, jotka järjestetään ensimmäistä kertaa yhteistyössä Kainuun, Keski-Pohjanmaan ja Savonlinnan kesäyliopistojen kanssa. Ilmoittauduthan mukaan nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti! 

Kaikki kolme koulutusryhmää järjestetään verkkovälitteisesti. Pystyt opiskelemaan helposti esimerkiksi työn ohessa!

Koulutuksemme tarjoavat täsmäratkaisuja;

-lisäämään hyvinvointia
-vähentämään stressiä
-edesauttamaan yksilöllistä oppimista
-nopeuttamaan työllistymistä

Säästä aikaa ja rahaa!

Paranna oppimistuloksia – nopeasti ja tehokkaasti!

LSA & TSA -sertifiointikoulutus on suunnattu erityisopettajille ja muille henkilöille, jotka työskentelevät oppimisvaikeuksia kokevien lasten ja nuorten parissa. Menetelmä auttaa henkilöitä, jotka toimivat esimerkiksi työpajaohjaajina tai muissa nuorten palveluissa.

Menetelmät soveltuvat opetus- ja kasvatustyössä toimiville kuten, rehtoreille, opettajille, opinto-ohjaajille sekä lasten ja nuorten parissa työskenteleville. Menetelmä sopii myös harrastajille, huippu-urheilijoille ja niiden parissa toimiville valmentajille. 

Hae mukaan täältä

Tutustu tarkemmin LSA-menetelmään täältä.
Tutustu tarkemmin TSA-menetelmään täältä.

Puolita työllistämiseen käytetty aika! Hyvinvointi lisääntyy ja stressi vähenee! 

WSA -sertifiointikoulutus on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka toimivat työttömien tai omaa polkua etsivien henkilöiden parissa. Koulutuksen käytyään opiskelija voi tukea ja edesauttaa henkilöitä työllistymään nopeammin, löytämään oman polkunsa sekä pidentämään työvuosia. 

Koulutus sopii myös henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään tai käyttämään menetelmää hyväksi omassa työssä tai yritystoiminnassa.

Hae mukaan täältä

Tutustu tarkemmin WSA-menetelmään täältä.

Tunti lisää työaikaa per päivä! Vähemmän sairauspoissaoloja, enemmän tulosta!

WSA & TSA -sertifiointikoulutus suunnattu johtajille, esihenkilöille, HR-asiantuntijoille ja työhyvinvoinnin asiantuntijoille sekä henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään itsensä johtamista. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös yrittäjille, jotka tekevät asiakastyötä muun muassa terapeuttina, työnohjaajana tai valmentajana. WSA ja TSA ovat erinomaisia työkaluja operatiiviseen toimintaan ja tiimien johtamiseen sekä työnohjaukseen ja rekrytointiin!

Hae mukaan täältä

Tutustu sinua kiinnostavan koulutuksen sisältöön tarkemmin ja varaa paikkasi jo tänään!

Kehitä asiantuntijuuttasi WSA-klinikalla!

Tarjoamme menetelmien sertifioiduille asiantuntijoille ja parhaillaan koulutuksissa mukana oleville henkilökohtaista tukea WSA-klinikoilla.

Haluamme olla vahvistamassa ja jalostamassa asiantuntijuutta sekä kehittämässä menetelmien tulevaisuutta eri kentillä. Klinikoilla käsitellään toivottuja teemoja ja ratkotaan raportteihin liittyviä haasteita. Klinikat ovat maksuttomia. 

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Ota yhteyttä!

Tieteellistä faktaa - Tiukkaa asiaa - Ymmärrettävästi