-

Saan työni tehtyä jopa 2,5 tuntia nopeammin kuin ennen!

Blogi Yhteistyöartikkelit
0 kommenttia

Working Style Analysis (WSA) on jälleen näyttänyt voimansa. Olemme kuulleet tänä keväänä upeita palautteita WSA-analyysistä sertifiointikoulutuksemme käyneiltä. Nyt tuore WSA & TSA -asiantuntija ja Wellness Sentteri Oy:n yrittäjä, Jari Vanha kertoo oman kokemuksensa.

"Ennen Consultican sertifiointikoulutusta käytin aamuni somettamiseen ja tein hallinnolliset työt työpäivän päätteeksi kotona. Työskentely oli katkonaista ja keskittyminen oli vaikeaa, sillä kotona ei ollut iltapäivisin hiljaista.

Koulutuksen aikana toteutin toimintasuunnitelman, jonka aikana tein toimistotyöt illan sijaan aamuisin. WSA-analyysin pohjalta luodun toimintasuunnitelman ansiosta sain jopa 2,5 tuntia lisää aikaa arkipäiviini.

Toimintasuunnitelmassa oleellista oli stressifaktorien ja kuormitustekijöiden poistaminen: aloin tekemään hallinnolliset työtehtävät silloin, kun kotona oli hiljaista eli tässä tapauksessa aamuisin. Työympäristöstäni poistettiin äänet ja melu, jotka kuormittavat minua. Tämän pienen muutoksen myötä pystyin keskittymään paljon paremmin ja työskentely nopeutui hurjasti. Aamun somettaminen vaihtui tehokkaaseen työskentelyyn ja illat jäi vapaaksi.

Koulutuksessa oli hullun hauskaa ja se sai aikaan ison muutoksen."

Jari Vanha

Wellness Sentteri Oy
WSA & TSA -asiantuntija (sertifioitu)


Tutustu tuleviin sertifiointikoulutuksiimme täältä.