Uutiset

Ajankohtaiset tiedot ja tärpit

-
Blogi Yhteistyöartikkelit

Opiskeluhyvinvoinnin muutoksen avaimet

Opiskelijoiden hyvinvointi on laskussa. Opiskeluhyvinvointiin vaikuttaviin tekijöihin tulisi saada muutosta, kirjoittavat Tommi Haapakangas, Sanna Pantsar ja Veera Annunen artikkelissaan. Ratkaisuksi ja opiskelijoiden kokeman hyvinvoinnin lisäämiseksi he ehdottavat opiskelu-uupumusta ennaltaehkäiseviin toimiin ryhtymistä, pedagogisia keinoja ja luonnon hyödyntämistä.

Blogi Yhteistyöartikkelit

Koulutus täynnä elämyksiä

Kerroimme viime viikolla sertifiointikoulutuksestamme, joka sai hurjan määrän palautetta osallistujilta. Tässä kirjoituksessa paljastamme palautteita, joita saimme koulutuksemme elämyksellisyyteen liittyen ja kerromme, miksi elämykset ovat meille tärkeä osa lähikoulutuksiamme.

Blogi Yhteistyöartikkelit

Lähde mukaan koulutuksen muutokseen!

Me Consulticalla olemme yhdistäneet voimamme Lapin ammattikorkeakoulun kanssa muuttaaksemme opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opintomenestyksen kohti parempaa. Lähde mukaan muutokseen! Lue tämä kirjoitus, tutustut uuteen konseptiimme ja saamiimme palautteisiin!

Blogi Yhteistyöartikkelit

Lapin AMK tekee historiaa - opiskelijoiden hyvinvointi ja opintomenestys nousuun

Yhteistyömme liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen lehtorin, Tommi Haapakankaan kanssa alkoi vuonna 2020. Siitä lähtien Tommi on hyödyntänyt WSA:ta ja TSA:ta opetustyössään Lapin ammattikorkeakoulussa. Lapin AMK:ssa ollaan valmiita pistämään stoppi opiskelijoiden uupumuksille ja nostamaan opiskelijoiden piilevä potentiaali esiin. Niinpä järjestimme Lapin ammattikorkeakoululle suunnatun WSA- ja TSA -sertifiointikoulutuksen. Tästä tulette kuulemaan vielä useamman kerran.