-

Lauran vahva suositus

Yhteistyöartikkelit
0 kommenttia

"Annen vetämä sertifiointikoulutus on ollut ehdottomasti yksi antoisimmista oppimiskokemuksista, joita olen matkan varrella päässyt kokemaan! Toimin itse yrittäjänä  ja valmentajana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja henkisen kasvun kentällä, ja täytyy  sanoa, että tämä koulutus on saanut toimintani ihan toiselle tasolle. Sertifiointikoulutus  antoi minulle valtavasti ymmärrystä siitä, miten ja miksi ihmiset toimivat niin kuin toimivat.  

Koulutuksen ansiosta olen oppinut lukemaan ja ymmärtämään ihmisiä paljon terävämmin,  sekä tunnistamaan nopeasti heidän potentiaalinsa ja sen miten se saadaan esille.  Koulutus antoi myös arvokasta osaamista vuorovaikutustilanteisiin. On ollut mahtavaa  ymmärtää ja huomata käytännössä se miten paljon tehokkaammin ihmiset vastaanottavat  viestisi koulutustilanteissa, kun opit kommunikoimaan monikanavaisesti, niin että otat  huomioon ihmisten erilaiset tyylit omaksua uutta informaatiota.  

Sen lisäksi, että koulutus tarjosi valtavan määrän uutta tietoa ja ymmärrystä, se buustasi  myös vahvasti omaa sisäistä kehitystä ja kasvua. Anne kouluttaa sinusta ammattitaitoisen ja osaavan WSA ja TSA asiantuntijan, sekä auttaa sinua astumaan omaan täyteen  potentiaaliisi. Annella on pitkä kokemus valmentamisesta ja viimeiset 12 vuotta WSA analyysiä hyödyntäen. Hän näkee uskomattoman kirkkaasti miten ihmiset saadaan  nousemaan seuraavalle kehityksen tasolle. Annen omistautuminen tälle työlle on  innostavaa ja jokainen luento oli täynnä tiukkaa ja super mielenkiintoista asiaa.  

Täytyy sanoa, että tämä sertifikaatti on kullan arvoinen niin monelle ammattiryhmälle. Olit  sitten valmentaja, kouluttaja, esimies, yrittäjä, opettaja, liikunnanohjaaja, toimitusjohtaja  tai muuten vaan kiinnostunut itsensä kehittämisestä ja vuorovaikutuksesta, koulutus avaa  takuuvarmasti uusia ovia itsensä- sekä ympärillä toimivien ihmisten kehitykseen ja  ymmärrykseen. 

Vahva suositus!” 

Laura Ihatsu

Sertifioitu WSA & TSA-Asiantuntija

FEEL Wellness & Training


Kommentit

Ei kommentteja