Learning Style Analysis - LSA

Meistä jokaisella on oma ainutlaatuinen tyylimme oppia!

-

Mitä oppimistyyli tarkoittaa ja mikä on paras tapa oppia uutta?
 

Oppimistyyli on tapa, jonka avulla iästä riippumatta ihminen keskittyy, käsittelee ja sisäistää uutta ja/tai vaikeaa tietoa. Jos oppilaiden oppimisolosuhteet ja -ympäristö vastaisi heidän oppimismieltymyksiään, heidän suorituskyky paranisi ja oppiminen olisi myös tulevaisuudessa johdonmukaisempaa ja tehokkaampaa. Ei ole olemassa “hyviä” tai “huonoja” oppimistyylejä - jokaisen tyyli on ainutlaatuinen! Mikäli opetusmenetelmät ei vastaa oppimismieltymyksiin, johtaa se usein oppilaiden turhautumiseen ja ongelmiin oppimisen kanssa. Pahimmassa tapauksessa oppilas jättää koulun kesken.

Mikä on oppimistyylianalyysi?

Learning Style Analysis (LSA) on menetelmä, jonka avulla voidaan tarkastella oppimisen biologisia ja opittuja mieltymyksiä ja joustavuutta. Työkalusta on apua erityisesti niissä tilanteissa kun tulee oppia uutta ja/tai vaikeaa sisältöä. Instrumentit ja online-kyselyt ovat jaoteltu ikäryhmiin.

Analyysin myötä sinulle luodaan henkilökohtainen LSA-profiili, joka sisältää värilliset kaaviot, kuvitetut yhteenvedot, oppimissuositukset ja noin 15 sivun pituisen henkilökohtaisen raportin. Raportissa on eroteltu luonnolliset (biologiset) ja opitut (ehdollistetut) elementit, joiden avulla ymmärrät mistä oppimisvaikeutesi johtuu ja miten voit kääntää sen menestykseksi.

Analyysi on erittäin tarkka ja se perustuu neurotieteellisiin havaintoihin yhdistäen 49 erilaista oppimistyylielementtiä, jotka on kuvattu LSA-pyramidissa. Yksilölliset oppimistyylit ovat henkilökohtaisia vahvuuksia ja ne lisäävät motivaatiota ja keskittymistä sekä parantavat suorituskykyä esimerkiksi tenteissä.

 

LSA-tuotteet

LSA-JUNIOR
(Peruskoululaiset /
7-13-vuotiaat)

Työkalu tuottaa yksityiskohtaisen kuvauksen lapsen tarpeista oppilaana. Suunnattu 7-13-vuotiaille oppilaille.

LSA-SENIOR
(Toisen asteen opiskelijat /
14-18-vuotiaat)

Työkalu nuorille parempien akateemisten tulosten saavuttamiseksi toisen asteen opinnoissa. Suunnattu 14-18-vuotiaille oppilaille.

LSA-ADULT
(Korkeakouluopiskelijat / Yli 18-vuotiaat)

Kaikille korkeakouluopiskelijoille suunnattu työkalu. Auttaa löytämään yksilölle sopivimmat oppimismetodit ja -strategiat.

PERHEPAKETTI
(1-2 aikuista ja 1-3 lasta)

Auttaa sujuvoittamaan koko perheen arkea ja antaa huoltajille ymmärryksen lasten yksilöllisistä oppimistarpeista. Paketti sisältää lapsille LSA-analyysit ja aikuisille WSA-analyysit (Working Style AnalysisTM).

 

Voit tilata LSA-analyysin/perhepaketin alla olevalla lomakkeella. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä!

 

Täytä tilauslomake ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Ota yhteyttä!

Tieteellistä faktaa - Tiukkaa asiaa - Ymmärrettävästi