Uutiset

Ajankohtaiset tiedot ja tärpit

-
Blogi

Älä enää arvuuttele, miten työntekijäsi omaksuvat uudet asiat - käyttöohjekortti kertoo sen!

WSA-käyttöohjekortti on työtyylianalyysin tuloksista tiivistetty A4-kokoinen ohje työntekijästä, ja se on tarkoitettu annettavaksi esihenkilölle. Viime kirjoituksessamme kerroimme yleisesti siitä, millaisia hyötyjä WSA-käyttöohjekortista on yritykselle. Nyt aloitamme neliosaisen käyttöohje -blogisarjan, jossa syvennymme konkreettisemmin käyttöohjekortin neljään eri osioon. Tässä blogisarjan ensimmäisessä kirjoituksessa kerromme, millaisia ohjeita ensimmäinen osio sisältää.

Blogi Yhteistyöartikkelit

WSA asiantuntijuutta työllisyyden ja osallisuuden edistämiseksi

Meillä on ilo onnitella kolmea uutta WSA & TSA asiantuntijaa! Irja Seilola, Anne Korhonen ja Sanna-Maria Salmi ovat osoittaneet korkean ammattitaidon ja osaamisen, jonka merkiksi heille on myönnetty kansainväliset sertifikaatit WSA & TSA menetelmien asiantuntijuudesta. 

Blogi

Käyttöohjekortti on oikotie WSA-analyysin hyötyihin!

Yritys tuottaa sitä enemmän, mitä tehokkaammin henkilöstö työskentelee. Tehokkuuden takaavat hyvinvointi ja luontaisten vahvuuksien hyödyntäminen. Mitä paremmin yrityksessä osataan huomioida työntekijän yksilölliset ominaisuudet, sitä enemmän tällä työntekijällä on annettavaa yritykselle. Työntekijän yksilölliset ominaisuudet voi selvittää yhdellä silmäyksellä työntekijän henkilökohtaisesta käyttöohjekortista.