Tulokset ovat välittömiä ja vaikutukset pitkäkestoisia!

-

Selkeät työvälineet tarjoavat ratkaisuja menestykseen - vaikutukset ovat välittömiä!

Hybridityö on tuonut mukanaan uusia haasteita. Työelämässä haasteet ilmenevät uutena työskentely-ympäristönä kun työt ovat hajaantuneet niin konttoreille kuin koteihin. Olemme jokainen yhtä yksilöllisiä kuin sormenjälkemme, myös siinä, miten ja missä teemme parhaamme omassa työssämme. Kun tarpeet tunnistetaan, huomioidaan yksilöllisesti ja vahvoja mieltymyksiä sekä niiden käyttöä tuetaan tietoisesti, on työnteko mielekästä tuotteliasta, se sitouttaa ja motivoi pitkäksi aikaa. Tämä kaikki lisää työhyvinvointia ja parantaa työkykyä.

 

Johtajuus & asiantuntijuus
 

Uudistetut työvälineemme: hybridityön johtaminen, intohimona etätyö ja toimiva etäkoti (myös koko perheelle!) vastaavat haasteisiinne. Työvälineiden avulla ymmärrät itsellesi parhaan työtavan niin etäpalavereissa kuin konttorilla. Saat konkreettista tietoa stressifaktoreistasi ja neuvoja niiden karsimiseen.

Stressivapaa työtila ja -tapa antaa todellisia vinkkejä, missä olet tehokkaimmillasi ja miten kuormitustekijät minimoidaan. Paras työtila ja -tapa voivat löytyä yllättävästä paikasta, kuten saunasta tai luonnosta. Jos puolestaan olet henkilö, jolle nuoremman sukupolven ymmärtäminen tuntuu haastavalta ja koet, ettette aina ole samalla aaltopituudella sopii uuden sukupolven johtamisen -työväline sinulle. Tartu haasteeseen, nyt on oikea aika!
 

Opiskelu & urheilu
 

Voimme auttaa nuoria taitekohdassa olevia henkilöitä, millainen tulevaisuuden koulutus- ja urapolku sopisi juuri sinulle? Uudistetuista työvälineistä löytyy tukea opiskeluun ja ylioppilaskirjoituksiin, korkeakoulun pääsykokeisiin ja opinnäytetyön kirjoittamiseen. Tarjoamme työkalun, jonka avulla tunnistat omat vahvuutesi ja opit, millaisessa ympäristössä saat aikaan parhaiten - eli saat ylläpidettyä flow-tilaa.