Power of Diversity!

-

Consultica Oy:n toimintaa on jo viidentoista vuoden ajan ohjannut monimuotoisuus, piilevä potentiaali eli ihmisten erilaisuus ”Power of diversity”. 

Neurodiversiteetti, toisin sanoen neurobiologinen monimuotoisuus, tarkoittaa käytännössä inhimillistä erilaisuutta ja ainutlaatuisuutta liittyen kaikkeen siihen, miten aivomme toimivat ja miten niitä käytämme. Tavoitteemme on lisätä tietoisuutta työpaikoilla, mitä monimuotoisuus, neurodiversiteeti, käytännössä tarkoittaa ja miten sitä voidaan hyödyntää. 

Miten monimuotoisuus eli neurodiversiteetti tekee työyhteisöstä vahvemman, terveemmän ja menestyneimmän? 

Miksi yrityksen johdon, HR:n ja esihenkilöiden tulee innostua neurodiversiteetistä eli ihmisten erilaisuudesta? Koska sillä on valtava vaikutus yrityksen menestykseen, kehitykseen ja kasvuun sekä ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja motivaatioon. Kun jokaisen tarpeet tunnistetaan, tarpeita huomioidaan yksilöllisesti ja vahvoja mieltymyksiä sekä niiden käyttöä tuetaan tietoisesti, on työnteko mielekästä, tuotteliasta, se sitouttaa ja motivoi pitkäksi aikaa. Tämä kaikki lisää työhyvinvointia ja parantaa työkykyä.

Mitä monimuotoisuus on ja mitä se käytännössä tarkoittaa?

Jokaisella meistä on erilaiset tiedonkäsittely- ja ajattelutavat, aistimoottorit sekä stressifaktorit. Kun siihen lisätään se, mitä olemme oppineet ja miten käytämme aivojen potentiaalia tässä hetkessä, muodostuu erilaisuuden kirjo. Aivomme ovat yhtä uniikit kuin sormenjälkiemme, käytännössä erilaisuus on aina olemassa yksilöiden välillä.

Arviolta jopa 20 %:lla maailman väestöstä on neuroepätyypillisesti kehittyneet aivot, puhutaan neurokirjoista, nepsyistä. Edustettuina ovat monelle tutut ADHD, autismi ja muut ilmiöt. Mukaan mahtuu lieviä ja monimutkaisempia erilaisuuksia, jotka tässä yhteiskunnassa valitettavan usein koetaan häiriöinä, vaikka se on iso mahdollisuus!


Moninaisuuden johtaminen on työelämän tulevaisuutta

Pauli Leinonen TYÖNAIKA OY:stä kertoi Vatesin tilaisuudessa puheenvuorossaan 6.9.2023 moninaisuuden johtamisesta ja sen roolista työelämän tulevaisuudessa. Puutteellisen johtamisen ja työhyvinvoinnin takia menetetään noin parikymmentä prosenttia työn tuottavuudesta, joka tarkoittaa jopa 25 mrd. euroa vuodessa.

Yksilöinä johtamisen edellytys on se, että johtaja tuntee työntekijänsä. Esihenkilöiden tulee olla saatavilla, kannustavia ja oikeudenmukaisia. Heidän tulee myös pystyä tarjoamaan työntekijöille yksilöllistä palautetta ja tukea, kun sitä tarvitaan. Aiheen käsittely pohjautuu työtyylianalyysiin (WSA-Working style analysis).
 

Muuta tiimin erilaisuus ja piilevä potentiaali tulokseksi heti!

Onko työyhteisössänne kommunikaatio-ongelmia? Kärsiikö työn laatu? Takkuaako työnteko tiimien kesken? Kuormittuuko henkilöstö ja onko työn imu kadonnut? Kaipaatko tehokkaampia lähi- ja etäpalavereita? 

Löydät välittömästi vaikuttavia toimintatapoja, jotka johtavat kohti parempia onnistumisia ja tuloksellisempaa työyhteisöä. Opit tunnistamaan henkilöstösi supervoimat ja autamme sinua ottamaan ne käyttöön konkreettisesti! 

HYÖDYT - Välittömiä vaikutuksia ja parempaa tulosta WSA:n avulla!

- Työaikaa säästyy tunti päivässä eli 15 % lisää työaikaa
- Yksi sairauspäivä vähemmän säästää 420,00
- Jos tiimissä on 10 sairauspäivää vähemmän vuodessa: 4200,00 säästö
- Työn tehokkuus paranee ja tuottavuus lisääntyy

EDUT 

- Löydetään välittömästi toimivat keinot kommunikaatioon – viestit menevät perille ja väärinymmärryksiltä vältytään
- Tiimien yhteistyö sujuvoituu
- Motivaatio ja sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin vahvistuu

Kattava, selkeää informaatiota ja konkreettiset työkalut tarjoava helppo tapa aloittaa tai uudelleenkäynnistää tuloksellisempi työyhteisön toiminta. Osallistumalla otatte reilun harppauksen matkalle kohti
menestystä!

Lupaamme: Nopeita, konkreettisia ja käytännönläheisiä keinoja ja vaikuttavia tuloksia heti, missä WSA-analyysi, Working Style AnalysisTM, toimii karttana.

Nopeat, vaivattomat paketit - aloitetaan 5-10 henkilön tiimistä / ryhmästä

 

Hinta alkaen 397,00 / henkilö

Optiot:

  • Personal Brain Trainer (PBT) -verkkovalmennus alk. 10,00/kk/hlö
  • PersonalCoaching alk. 290,00/alkava tunti
  • TeamCoaching alk. 590,00/alkava tunti

Varaa heti omasi tai kysy lisää! Paketteja on saatavilla rajoitetusti.
 

Lähetä yhteydenottopyyntö!

Pätevöidy johtamisen, ohjaamisen ja valmentamisen kansainväliseksi asiantuntijaksi

WSA & TSA -sertifiointikoulutuksestamme on hyötyä lukuisissa eri yritysten, organisaatioiden ja järjestöjen rooleissa. Suosittelemme sertifiointikoulutusta etenkin johtajille, esimiehille, kouluttajille, HR-asiantuntijoille, liiketoiminnan mentoreille ja konsulteille, jotka haluavat itselleen maailmanlaajuisesti käytössä olevan konkreettisen menetelmän helpottamaan ihmistuntemusta. 

Valmistuttuasi koulutuksesta voit toimia menetelmien asiantuntijana omassa organisaatiossa tai verkostossa. Voit myös luoda oman uran sertifioituna työ- ja koulutustyylianalyysien (WSA & TSA) asiantuntijana ja käyttäjänä. 

Tavoitteet ja hyödyt

  • Löydät suoraan ja nopeasti keinot miten johtaa, tukea ja ohjata henkilöstöä
  • Opit tunnistamaan eri suorituskykyindikaattorit ja soveltamaan niitä johtamisessa
  • Opit hyödyntämään ryhmäanalyysia johtamisessa luomalla toimivia käytäntöjä erilaisille ryhmille 
  • Ymmärrät stressin, uupumuksen, konfliktien ja heikon suorituskyvyn syyt työpaikalla
  • Osaat soveltaa osaamistasi eri toimenpiteissä yksilön ja ryhmän parhaaksi
  • Saat kansainväliset standardit täyttävän sertifikaatin WSA & TSA asiantuntijuudesta.

Lue lisää sertifiointikoulutuksestaTaloudellinen hyöty
 

Menetelmien myötä työ tehostuu 15 %/työntekijä, eli 8h työpäivässä aikaa säästyy 1h
→ Säästyneen ajan työntekijä käyttää laskutettavaan asiakastyöhön, jonka hinta on 200 €/h
→ Vuodessa on noin 220 työpäivää, eli työntekijä tuottaa vuodessa 220 x 200 € = 44 000 € lisää asiakaslaskutusta
→ Jos yrityksen 50 työntekijää toimivat samoin, kasvaa yrityksen laskutus 2.2 milj. € vuodessa

VAIKUTUS: 2.2 milj. € on puhdasta käyttökatetta, koska kulut tai palkat eivät kasva!

 

Oikea henkilö oikeaan tehtävään 24 tunnissa

Autamme sinua löytämään parhaan "matchin" kustannustehokkaasti 24 tunnissa! Saat meiltä SWOT-analyysin hakijan konkreettisista vahvuusalueista, riskikohdista ja soveltuvuudesta tehtävään, jotka selvitämme tieteellisesti vahvistetun työtyylianalyysin avulla. Vältyt virherekrytoinneilta, prosessi nopeutuu ja helpottuu.

Lue lisää rekrytointipalvelustamme täältä.

 

Ota yhteyttä!

Tieteellistä faktaa - Tiukkaa asiaa - Ymmärrettävästi