Vapauta henkilöstön piilevä potentiaali tulokseksi!

-

Maksuttomat webinaarit ja käsikirja 

Tulevat webinaarit 45 min + keskustelu 15 min

19.8. klo 16 LSA & TSA -sertifiointikoulutuksen yleinen infotilaisuus. Paranna oppimistuloksia – nopeasti ja tehokkaasti! 

19.8. kello 17 WSA sekä WSA & TSA -sertifiointikoulutusten yleinen infotilaisuus. Puolita työllistämiseen käytetty aika! Lisää tunti työaikaa per päivä! 

Kenelle?

Yrityksille ja työntekijöille: Apuna rekrytointiin eli oikea työntekijä tehtävään. Työntekijät tunnistavat oikeanlaiset työskentelytyylit ja esihenkilöt saavat ymmärryksen siitä, miten kukin työntekijä ottaa parhaiten tietoa vastaan.

Yrittäjäille: Omat vahvuudet käyttöön ja stressiä aiheuttavat faktorit tietoon, jolloin niitä voi minimoida. 

Työnhakijoille: Raportista saa selville, missä olet hyvä, mitkä ovat luontaiset vahvuutesi, mistä asioista kuormitut ja millainen työ sopii sinulle.

Kunnille ja julkisen sektorin organisaatioille: Tukemaan hyvinvointia, parantamaan työkykyä, auttamaan työnhakijoiden nopeampaa työllistymistä. 

Miksi osallistua?

Oman työskentelytyylin ja vahvuuksien ymmärtäminen ja siihen soveltuvien käytäntöjen omaksuminen on avain menestykseen niin hyvinvoinnin kuin tehokkuuden näkökulmasta. Webinaarimme tarjoaa syvällisen katsauksen siihen, miten WSA-analyysin avulla saat ymmärryksen vahvuuksistasi, potentiaalistasi sekä asioista, jotka tuottavat sinulle stressiä. Olitpa sitten esihenkilö, yrittäjä, työnhakija tai julkisen sektorin organisaatiossa työskentelevä – WSA-analyysia voi käyttää hyväksi monessa!

Aika on rahaa!

Kuvittele, että käsikirjan kautta voit säästää aikaa ja lisätä merkittävästi hyvinvointia niin työ- kuin arkielämässä. Ota käsikirjassa olevat konkreettiset ohjeet käyttöön, jotka auttavat sinua ja/tai työyhteisöäsi optimoimaan suorituskykyä, vähentämään stressiä ja lisäämään hyvinvointia. 

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin ja


Consultica tarvitsee antamiasi yhteystietoja ottaakseen sinuun yhteyttä. Voit poistua rekistereistämme koska tahansa. Miten olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi? Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.