Oma WSA työvälineeksi - 397,00

Siirry ostamaan
-

Henkilökohtainen WSA-analyysi löytää Sinun piilevän potentiaalin ja sen, mitkä asiat saavat Sinut innostumaan. WSA-analyysi on työkalu, jonka avulla selviää helposti ja nopeasti, miksi ja milloin voit hyvin, mikä Sinua kuormittaa ja miten kuormitustekijät eliminoidaan. 

WSA-menetelmän ymmärtäminen ja sen hyödyntäminen on nopein reitti kohti kestävää hyvinvointia ja menestystä!

Koulutusohjelman päätyttyä osallistujat voivat:

1.     Ymmärtää ihmisten erilaisuuden niin ammatillisissa kuin henkilökohtaisissa tilanteissa

2.     Tunnistaa oman henkilökohtainen työskentely-, ongelmaratkaisu- ja oppimistyylinsä

3.     Erottaa biologiset ja opitut tyylit sekä opitut käyttäytymis- ja toimintamallit

4.     Ymmärtää, kuinka kukakin ottaa tietoa mieluiten vastaan, miten he ajattelevat sekä miten he keskittyvät ja suoriutuvat parhaiten päivittäisessä työssä ja erilaisissa elämäntilanteissa?

Miten voimme auttaa:

  1. Yksilöllinen analyysi (16 sivua): Näemme mahdollisuuksia ja kykyjä, mitä ei tunnisteta. Tarjoamme henkilökohtaisen analyysin, joka tunnistaa vahvuutesi ja tarpeesi laajasti: 49 konkreettista asiaa. Yhdessä rakennamme polun kohti parempaa arkea niin kotona kuin työelämässä. 
  2. Käytännönläheiset ratkaisut: arki on täynnä pieniä mahdollisuuksia, joita ei osata hyödyntää. Saat käyttöösi käytännönläheisiä työkaluja ja strategioita, jotka sujuvoittavat työskentelyä, helpottavat arkea ja lisäävät onnistumisia.
  3. Tuki, joka vahvistaa: ei yksinäisyyttä vaan yhteisöllisyyttä. Liity mukaan tapahtumiimme (etä), jossa jaamme kokemuksia, onnistumisia ja vinkkejä. Yhdessä olemme vahvempia.

Miten pääset alkuun?

  1. Tee tilaus ja maksa ostoksesi
  2. [email protected] lähettää sinulle linkin WSA -analyysin kyselyyn vastaamiseen
  3. Soitamme sinulle ja sovimme valmennusajan (1 h) 
  4. Valmennus, käyttöohjeet, toimintasuunnitelma
  5. Matka kohti mahdollisuuksia voi alkaa!

Työkalu tuottaa yksityiskohtaisen kirjallisen kuvauksen Sinun tarpeista ja antaa suositukset myös innostavaan työntekoon. Se antaa yksilöllisiä ja käytännönläheisiä keinoja, jotta löydät parhaat työskentelystrategiat ja -metodit ja voit nauttia elämästäsi täysillä. Kun noudatat raportin suosituksia, ne ohjaavat sinua kohti menestystä. Elämä voi olla täynnä iloa ja onnistumisia! Anna meidän auttaa löytämään ne. Tervetuloa mukaan!
 

Siirry ostamaan


Koulutuspolku, jonka avulla voit luoda oman uran sertifioituna WSA- ja TSA-ohjelmistojen asiantuntijana ja käyttäjänä.

Step 1. Oma WSA työvälineeksi (etävalmennus 1h + omat tehtävät)

Step 2. WSA & TSA -sertifiointikoulutus 


Meillä voit maksaaLue, kuinka muut ovat onnistuneet löytämään piilevän potentiaalinsa ja menestyneet!
 

Täältä löydät lisätietoa WSA-analyysistä

Jokaisella meistä on oma työskentelytyyli, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin sormenjälkemme. Working Style AnalysisTM (WSA) on johtamisen ja ohjaamisen menetelmä, joka kertoo kyvyt 53 elementin avulla. Elementit vaikuttavat tuottavuuteen, hyvinvointiin, motivaatioon ja käytökseen. Saat kaiken tiedon, miten johtaa ja työskennellä parhaiten myös paineen alla. Lue lisää tästä.


Sinua voisivat kiinnostaa myös
> WSA & TSA -sertifiointikoulutus