-

Miia: "Suosittelen vahvasti sertifiointikoulutusta etenkin kaikille esimiehille."

Blogi Yhteistyöartikkelit
0 kommenttia

"Ensi kosketukseni työtyylianalyysin (WSA) maailmaan tapahtui vuonna 2019 kun tulin nykyiseen työpaikkaani ja pääsin Consultican järjestämään Trainee-esimieskoulutukseen. Ensi tapaamisesta lähtien minulla oli uskomaton fiilis kuinka paljon analyysi itsessään kertoi minusta, vaikkei ikinä oltu tavattukaan Annen kanssa. Ilman tätä vuoden mittaista koulutusta en olisi päässyt perehtymään ihmisten johtamisen saloihin näin hyvin ja kehittämään sekä hyödyntämään omia ja muiden kyvykkyyksiä. Koulutus avasi suuria mahdollisuuksia ja polkuja elämään, niin työ kuin henkilökohtaisessa elämässä.

Vuonna 2020 syksyllä kuulin, että Consultica on ryhtynyt kouluttamaan uusia serfifioituja työ- ja opetustyylianalyysin (TSA) käyttäjiä - kiinnostuin heti. On huikeaa auttaa muita ihmisiä löytämään itsestään vahvuudet ja tiedostamaan asiat mitkä saattaa heitä kuormittaa. Eritoten minulle jäi mieleen aistien merkitys ihmiseen, kuinka niiden tiedostaminen on avain moneen asiaan.

Kokonaisuudessaan meillä oli tiivis ja avoin porukka, joka auttoi oppimaan enemmän ja pääsemään syvälle aiheeseen.

Suosittelen vahvasti WSA & TSA sertifiointikoulutusta etenkin kaikille esimiehille. Opit ymmärtämään niin paljon itsestäsi sekä muista. Koulutuksesta on suuri hyöty työelämässä kuin myös koko elämän saralla."

Miia Nousiainen

Guest Experience Supervisor

Finnkino Oy

 

Lue lisää WSA & TSA sertifiointikoulutuksesta täältä.