-

Miia Nousiainen auttaa sinua löytämään itsestäsi parhaan mahdollisen version - myös paineen alla

Blogi Yhteistyöartikkelit
0 kommenttia

Sertifioitu WSA & TSA asiantuntija Miia Nousiainen auttaa sinua ymmärtämään erilaisuutta, tunnistamaan oman työtyylisi sekä opit ymmärtämään miten toimit paineen alla ja kuinka ratkaista haastavia tilanteita.

Sun is shining and so am I! Kaikessa hiljaisuudessa olen pakertanut WSA & TSA sertifikaattia ja kunniakkaasti päästiin maaliin.

Olen itse aloittanut esimiesurani työtyylianalyysin (WSA) ja Consultican Anne Penttisen esimiestraineen parissa. Voin henkilökohtaisesta kokemuksesta kertoa kuinka paljon se vaikutti ja muutti elämääni. Olen nykyään armollisempi itselleni työ tai henkilökohtaisessa elämässä. Olen oppinut tunnistamaan omat vahvuuteni sekä osaan hyödyntää niitä. Iso havainto oli oppia tunnistamaan myös omat heikkoutensa ja mikä johtaa suorittamiseen sekä loppuun palamiseen. Serifioituna WSA & TSA asiantuntijana autan nyt myös muita!

Valmennuksessani käytetään työ- ja opetustyylianalyysejä (TSA), joiden taustalla on itävaltalainen emeritusprofessori Barbara Prashnig. Analyyseistä avautuva tiedon määrä on huikea!

Työtyylianalyysi (WSA, Working Style Analysis)

Työtyylianalyysi on johtamisen ja ohjaamisen menetelmä. Analyysissä paneudutaan elementteihin, joiden kautta pystytään vaikuttamaan tuottavuuteen, hyvinvointiin, motivaatioon ja käytökseen. Käymme läpi henkilön työtyylin luontaiset vahvuudet ja opitut toimintamallit. Raportti kertoo myös stressifaktorit, jotka vaikuttaa suoraan tuottavuuteen ja työhyvinvointiin.

Opetustyylianalyysi (TSA, Teaching Style Analysis)

Opetustyylianalyysin avulla opettajan ja kouluttajan on mahdollista saada oppilaistaan optimaalisin suorituskyky irti sekä saada oppilaat oivaltamaan ja oppimaan uutta. Analyysi auttaa huomioimaan oppilaiden erilaiset oppimistyylit ja tavat oppia.

Autan sinua ymmärtämään erilaisuutta, tunnistamaan oman työtyylisi sekä oppia ymmärtämään miten toimit paineen alla ja kuinka ratkaista haastavia tilanteita. Jos sinä haluat löytää itsestäsi sen parhaan mahdollisen version ja oppia työskentelemään myös paineen alla niin ole rohkeasti yhteydessä!

Keep in touch.


Lue lisää Miian blogitekstejä tästä tai muista kokeneista yhteistyökumppaneistamme tästä.

Haluatko sinä tai yrityksesi menetelmien sertifioiduksi käyttäjäksi? Seuraava sertifiointikoulutus alkaa 13.4. Lue lisää sertifiointikoulutuksesta täältä.