Vapauta henkilöstön piilevä potentiaali tulokseksi!

-

Maksuton webinaari ja käsikirja johtajille, esihenkilöille ja HR-asiantuntijoille

Miksi osallistua?

Oman työskentelytyylin ymmärtäminen ja siihen soveltuvien käytäntöjen omaksuminen on avain menestykseen niin hyvinvoinnin kuin tehokkuuden näkökulmasta. Webinaarimme tarjoaa syvällisen katsauksen siihen, miten voit huomioida työntekijöidesi erilaiset mieltymykset ja optimoida työympäristön niiden mukaisesti.

Mitä saat?

Lataamalla maksuttoman käsikirjamme saat selkeät suositukset siitä, miten voit kasvattaa työtehoa jopa 15 % per työntekijä. Käsikirjamme tarjoaa konkreettisia ohjeita siitä, miten voit luoda työympäristön, joka tukee yksilöllisiä työskentelytapoja. Käytännön vinkit auttavat sinua optimoimaan tiimin suorituskyvyn ja vähentämään stressiä.

Aika on rahaa!

Kuvittele, että voit säästää jopa 1 tunnin päivässä jokaiselta työntekijältä. Laskennallisesti tämä tarkoittaa 8 tunnin työpäivässä yhden ylimääräisen tunnin hyödyntämistä. Tämä ei ainoastaan kasvata tehokkuutta, vaan myös parantaa työntekijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lataa käsikirja nyt ja varmista, että organisaatiosi on valmis kohtaamaan tulevaisuuden työn haasteet parhaalla mahdollisella tavalla!

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin 01.03.24 klo 12-13 tai 15.03.24 klo 12-12.45 ja


Consultica tarvitsee antamiasi yhteystietoja ottaakseen sinuun yhteyttä. Voit poistua rekistereistämme koska tahansa. Miten olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi? Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.