Vaikutukset ovat välittömiä, väistämättömiä ja tieteellisesti todennettuja

-

Kestävää työhyvinvointia organisaatioille

Nyt on aika tarttua todelliseen työhyvinvoinnin edistämiseen, kaivaa ihmisten piilevä potentiaali peliin ja luoda tämän myötä aidosti kestävää hyvinvointia, jonka seurauksena tehokkuus kasvaa välittömästi. Kestävä työhyvinvointi on pitkäkestoista hyvinvointia ja se näkyy myös taloudellisena hyötynä. 

Suomessa sadattuhannet työikäiset uupuvat vuosittain. Kansantaloudessa menetys on arviolta 24 miljardia euroa (Yle 2018). Kuitenkin organisaatiot tuntuvat olevan yhä syvenevässä näennäistehokkuuden kierteessä, minkä rinnalla työhyvinvointia edistetään lähinnä ulkoistetuilla ratkaisuilla. 

Ratkaisumme avain kestävään työhyvinvointiin on tieteellisesti vahvistettu työskentelytyylianalyysi: Working Style AnalysisTM. WSA:n avulla aivojen kapasiteetti kasvaa jopa 25 % prosenttia. Käymme lävitse henkilökohtaiset WSA- eli työskentelytyylianalyysien tulokset ja ymmärrätte, mitkä asiat tuottavat kestävää työhyvinvointia ja kehittävät aivojen kapasiteettia.

Kiihdytetyn oppimisen ja hyvinvoinnin arktinen elämyskeskus tarjoaa kestävää työhyvinvointia yrityksille ja organisaatioille. Täällä kehonne ja mielenne pääsevät rentoutumaan Lapin rauhallisuuden ja hiljaisuuden ansiosta. Hyödynnämme luontoa rentoutumisessa ja aistien aktivoitumisessa, jotta teidän on mahdollista oppia kestävän työhyvinvoinnin periaatteet jo lyhyessä ajassa - kiihdytetysti.
 

Kestävän työhyvinvoinnin paketit ovat myynnissä nyt - varaa omasi heti!

 

Pätevöidy työhyvinvointioppaaksi

Työhyvinvointioppaana sinulla on käytössäsi menetelmät, joiden vaikutukset ovat välittömiä, väistämättömiä ja tieteellisesti todennettuja! 

Koulutus sopii niille, jotka vaikuttavat ratkaisevasti ihmisten voimavarojen ja työkyvyn ylläpitoon. Koulutus soveltuu erinomaisesti mm. HR-asiantuntijoille, työsuojelusta vastaaville henkilöille, opinto-ohjaajille, kuraattoreille ja opettajille. Voit toimia työhyvinvointioppaana ja sertifioituna työ- ja koulutustyylianalyysien (WSA & TSA) asiantuntijana organisaatiossasi tai luoda kokonaan oman uran näiden analyysien asiantuntijana.

Koulutuksessa saat käyttöösi tieteellisesti validoidut WSA- & TSA-analyysit, joiden avulla voit puuttua ennaltaehkäisevästi työmotivaation menettämiseen – jälkipyykin sijaan. Valmistuttuasi työhyvinvointioppaaksi tunnistat työkyvyn säilyttämiseen liittyviä tekijöitä ja löydät syyt työn kuormittavuuden lisääntymiselle. Pureutumalla syihin ja löytämällä uuden tavan toimia estetään mielen ERROR-tila työpaikalla.

Ilmoittaudu mukaan!


 

Tulevat työhyvinvointioppaan koulutuksemme

Katso lisää tapahtumia
Katso lisää tapahtumia

Yritys tai organisaatio voi olla tehokas vain silloin, kun henkilöstö voi hyvin

Työhyvinvointiin satsaaminen ei ole pois yrityksen tehokkuudelta tai menestykseltä ‒ päinvastoin. Kun huolehdit henkilöstösi työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä

  1. minimoit irtisanoutumisen riskin ja vältyt jatkuvalta rekrytoinnilta,
  2. säästyt työuupumuksesta johtuvilta sairaspoissaoloilta ja niistä aiheutuvilta kuluilta sekä
  3. ylläpidät hyvää imagoa yrityksessäsi/organisaatiossasi.

Paras tapa lisätä pysyvästi työntekijöiden hyvinvointia ja tehokkuutta on antaa työntekijöiden työskennellä heidän omien biologisten vahvuuksien mukaisesti stressittömässä ympäristössä. Kun annat työntekijälle mahdollisuuden oppia hyödyntämään omia biologisia vahvuuksiaan työssä, työn tekeminen helpottuu, nopeutuu ja muuttuu mielekkäämmäksi ja energisoivaksi. Näin työntekijä viihtyy työssään entistä paremmin ja saa aiempaa enemmän ja laadukkaampia tuloksia aikaan. 

Työntekijä ei useinkaan tunne omia biologisia vahvuuksiaan tai stressifaktoreitaan, sillä luontaiset tavat ovat voineet jäädä jopa kokonaan mm. kouluista ja työpaikoilta opittujen tapojen varjoon. Ihmisen työskennellessä vastoin omia biologisia vahvuuksiaan, hän työskentelee puoliteholla ja on työpäivän jälkeen väsynyt. Tällainen tilanne ei palvele työntekijän hyvinvointia eikä yrityksen menestystä. Älä tyydy puolitehoiseen työskentelyyn työpaikallasi, vaan selvitä WSA-analyysillä (Working Style Analysis), mitkä ovat kenenkin työntekijäsi luontaiset vahvuudet!

Biologisista vahvuuksista ei ole hyötyä työympäristön ollessa stressaava: stressaavassa ympäristössä keskittymiskyky ja tarkkaavaisuus häiriintyy, mistä seuraa turhautuminen ja pitkällä aikavälillä jopa työuupumus. Samalla työn tuottavuus laskee. WSA-analyysin tulokset kertovat suoraan, mitkä asiat työympäristössä aiheuttaa henkilölle stressiä. Muista, että stressikin on yksilöllistä! Se, mikä ei stressaa sinua, saattaa aiheuttaa toiselle loppuunpalamisen!

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

 

Ota yhteyttä!

Tieteellistä faktaa - Tiukkaa asiaa - Ymmärrettävästi