-

Miten monimuotoisuus ja neurodiversiteetti tekevät työyhteisöstä vahvemman, terveemmän ja menestyneemmän?


Miksi yrityksen johdon, HR:n ja esihenkilöiden tulee innostua myös neurodiversiteetistä ja ihmisten erilaisuudesta? Koska sillä on valtava vaikutus yrityksen menestykseen, kehitykseen ja kasvuun sekä ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja motivaatioon. Kun jokaisen tarpeet tunnistetaan, tarpeita huomioidaan yksilöllisesti ja vahvoja mieltymyksiä sekä niiden käyttöä tuetaan tietoisesti, on työnteko mielekästä tuotteliasta, se sitouttaa ja motivoi pitkäksi aikaa. Tämä kaikki lisää työhyvinvointia ja parantaa työkykyä.


Helpota elämääsi, hanki itsellesi tai lahjaksi WSA-analyysi

 

Tilaa itsellesi WSA & valmennus!


Löydä oma piilevä potentiaalisi WSA-analyysin avulla ja opi ottamaan se käyttöön! Työkalu auttaa yksilöä löytämään sopivimmat työskentelymetodit ja -strategiat suorituskyvyn ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tilaa WSA & valmennus täältä! 

Virtaa varhaiskasvatukseen!

Virtaa varhaiskasvatukseen!

Helsingin kaupungissa on WSA:n avulla päästy nopeasti kiinni työkyvyn haasteisiin ja toisaalta myös voimaannuttaviin asioihin. Pienillä työolosuhteisiin tehtävillä muutoksilla on pystytty paremmin tukemaan työntekijöiden työhyvinvointia.
Lue lisää
Motivaatiota työllistymiseen

Motivaatiota työllistymiseen

Tavoita "Emmä tiiä" -asiakkaat. Löydä nopeasti asiakkaan motivaatiotekijät ja anna hänen innostua omista mielenkiinnon kohteista. Näin löydätte yhdessä polun, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen.
Lue lisää
Tiimit toimimaan!

Tiimit toimimaan!

Jokaisella meistä on erilaiset tiedonkäsittely- ja ajattelutavat, aistimoottorit sekä stressifaktorit. Kun siihen lisätään se, mitä olemme oppineet ja miten käytämme aivojen potentiaalia tässä hetkessä, muodostuu erilaisuuden kirjo. Kun erilaisuutta osataan hyödyntää dynaaminen ja tuottava tiimi!
Lue lisää
Innostusta opiskeluun

Innostusta opiskeluun

Haluatko luoda oppilaitoksestanne kukoistuksen tyyssijan, jossa opiskelu-uupumukset ovat historiaa ja opintomenestys timanttia? Meillä on ratkaisu!
Lue lisää
Hyvistä paras - rekrytointi

Hyvistä paras - rekrytointi

Autamme sinua löytämään parhaan "matchin" kustannustehokkaasti 24 tunnissa. Selvitämme hakijan vahvuudet, heikkoudet ja soveltuvuuden tehtävään WSA-analyysin avulla. Perustelemme, miksi joku hakija sopii tehtävään paremmin kuin toinen, ja vältyt virherekrytoinneilta.
Lue lisää
Referenssit

Referenssit

"Sain WSA-analyysin ansiosta jopa 2,5 tuntia lisää aikaa arkipäiviini. Aamun somettaminen vaihtui tehokkaaseen työskentelyyn ja illat jäi vapaaksi. Koulutuksessa oli hullun hauskaa ja se sai aikaan ison muutoksen.” - Jari Vanha, Wellness Sentteri Oy
Lue lisää

 

Aikataulut