-

Tanjan suositus monimuotoisesta sertifiointikoulutuksesta

Yhteistyöartikkelit
0 kommenttia

"Tutustuin WSA-analyysiin vuonna 2017, kun pääsin Annen vetämään esimieskoulutukseen. Yllätyin jo  tuolloin suuresti, miten syvällistä tietoa WSA antaa. Samalla, kun opin enemmän itsestäni, pääsin  hyödyntämään WSA:n antamia tietoja esimiestyössäni. Kun minulle avautui mahdollisuus kouluttautua  itse WSA-asiantuntijaksi, tartuin tilaisuuteen saman tien!  

Koulutusryhmämme oli huikea ja Anne mieletön valmentaja. Annen rautaisella kokemuksella opimme  lisää sekä itsestämme että siitä mahtavasta erilaisuudesta mitä tästä maailmasta löytyy. Mikä upeinta,  koulutuksen jälkeen koen, että minulla ei ole ainoastaan ymmärrystä erilaisuudesta vaan myös tieto,  taito ja työkalut johtaa monimuotoisuutta. WSA-analyysi taipuu todella moneen erilaiseen  käyttötarkoitukseen ja aloittavana yrittäjänä on hienoa saada tieteellisesti todistettu työkalu tukemaan  oman kokemuksen kautta saatua tietoa.  

Suosittelen WSA-sertifiointikoulutusta lämpimästi kaikille, jotka haluavat ymmärtää omaa toimintaansa  syvällisellä tasolla sekä erityisesti esimiestehtävissä oleville, sillä WSA- avaa aivan uuden maailman ihmisten johtamiseen! "

Tanja Saarinen 

Sertifioitu WSA & TSA asiantuntija 

Kulttuuriälyn valmentaja 

Numinos Oy