-

Tanjalta näkökulma WSA menetelmän hyödyntämiseen: "WSA on työkalu uusien kulttuurien ymmärtämiseen"

Blogi Yhteistyöartikkelit
0 kommenttia

Sertifioitu WSA & TSA asiantuntija Tanja Saarinen kertoo blogitekstissään, miten WSA-työkalusta on hyötyä uusien kulttuurien ymmärtämisessä.

"Tänä vuonna minulla oli mahdollisuus opiskella aivovoimaa sekä miten hyödyntää vahvuuksia ja kehittää heikkouksia. Osallistuin kolmipäiväiseen, kansainväliseen WSA- työtyylianaalysi sertifiointikoulutukseen, jonka vetäjänä toimi kyseisen analyysin kehittäjä Barbara Prashnig. Matkani jatkui Consultica Oy:n Aivoiman asiantuntija- koulutuksessa, jossa pääsin syventämään tietojani Anne Penttisen johdolla.

Nyt voinkin kutsua itseäni sertifioiduksi Aivovoiman ja WSA:n asiantuntijaksi!

Uskon, että matkustaminen ja uusien kulttuurien kanssa kommunikointi kehittävät ymmärrystä omista toimintatavoista ja rajoista, ja tämä onkin yksi matkustamisen hienouksia. Haluan auttaa ihmisiä ymmärtämään eri kulttuurien ainutlaatuisuutta ja sen, että erilaisuus on voimavara, joka oikein johdettuna johtaa luovuuteen, hyvinvointiin ja joustavuudeen eri toimintatavoissa.

Tämä kuitenkin vaatii tietoisuutta siitä, miten kulttuuri vaikuttaa juuri sinun uskomuksiisi ja siihen, miten näet maailman. Tämän selvittämiseen WSA on mieletön työkalu, sillä se auttaa ymmärtämään, miten käytät aivojasi, jotta pystyt hyödyntämään kaiken sinussa piilevän potentiaalin."

Tanja Saarinen 

Sertifioitu WSA & TSA asiantuntija 

Kulttuuriälyn valmentaja 

Numinos Oy