-

Matka sertifioiduksi WSA & TSA -asiantuntijaksi rohkaisi Veeraa lähtemään kohti parasta versiota itsestään!

Blogi
0 kommenttia

Syksyn vieraskynät! Lue, mitä ajatuksia sertifioiduilla WSA & TSA -asiantuntijoilla on Consultica Oy:n järjestämistä koulutuksista, Prashnig Styles -menetelmien hyödyistä ja asiantuntijana toimimisesta. Ensimmäisenä kirjoitusvuorossa on Veera Annunen.

Olen Veera, 22-vuotias liikunnanohjaajaopiskelija Lapin ammattikorkeakoulusta. Viime vuonna kuulin opettajaltani Barbara Prashnigin luomista menetelmistä, jotka herättivät mielenkiintoni. Opiskelijakollegani Sanna Pantsar kiinnostui myös aiheesta ja otti myöhemmin opettajaamme yhteyttä. Näin minulle ja Sannalle tarjoutui tilaisuus vastata työ- ja oppimistyylianalyyseihin. 

Vastattuani WSA- eli työtyylianalyysiin ja LSA- eli oppimistyylianalyysiin pääsin mukaan Flow’ta opiskeluun –koulutukseen. Koulutus alkoi siitä, että Consultica Oy:n toimitusjohtaja Anne Penttinen esitteli minulle analyysien pohjalta luodut henkilökohtaiset raporttini. Anne analysoi raporttini niin mukaansatempaavalla tavalla, että olin hetkessä aivan innoissani! Annen kertomat tulokset saivat minut todella hyvälle mielelle ja janoamaan tietoa lisää. 

Koulutus auttoi ymmärtämään omaa ajatteluani ja toimintaani ja sain jopa tietää itsestäni asioita, joita en ollut tiennyt aiemmin. Analyysit paljastivat, että minun työ- ja oppimistyylini eivät tue hyvinvointiani. Onneksi sain vinkkejä siihen, mikä auttaisi minua irrottautumaan analyyttisestä suorittamisesta ja lisäämään luovuutta ja rohkeutta elämääni. Koulutuksen ansiosta ymmärrän, millainen opiskelu ja työskentely sopii minulle. En myöskään enää jännitä niin paljon uusia tilanteita, sillä nyt tiedän, miten kova kapasiteetti aivoissani on.  

Flow’ta opiskeluun –koulutuksen jälkeen minulle tarjoutui mahdollisuus jatkaa matkaani Prashnig Styles -menetelmien parissa sertifiointikoulutuksessa, jossa pääsin syventämään tietämystäni. Parasta koulutuksessa oli raporttien analysoinnin harjoittelu omille tuttaville. Nyt sertifioiduksi WSA & TSA -menetelmien eli työ- ja opetustyylimenetelmien asiantuntijaksi valmistuttuani toivon pääseväni tulevaisuudessa analysoimaan raportteja asiakkaille, jotka etsivät omaa piilevää potentiaaliaan. Tällä hetkellä hyödynnän uutta asiantuntijuuttani opinnäytetyön tekemisessä sekä töissä Consulticalla, joka otti minut osaksi heidän inspiroivaa työtiimiään. 

En pysty mitenkään listaamaan kaikkia oppeja, oivalluksia ja hyötyjä, joita olen saanut Consultican koulutuksista, ja huikeinta on se, että teen oivalluksia yhä! Nyt keskityn jatkamaan matkaani – nimittäin kohti parasta versiota itsestäni.  

Veera Annunen 

Liikunnanohjaajaopiskelija 
Sertifioitu WSA & TS
A asiantuntija