-

Leean kokemus sertifiointikoulutuksesta

Yhteistyöartikkelit
0 kommenttia

”Meillä on ollut huippuporukka tässä koulutuksessa. Kuukausien ajan olemme saaneet oppia yhdessä, mutta myös jakaa omasta osaamisestamme. Tämä rautaisten ammattilaisten innostunut poppoo on WSA:n avulla tutustunut niin itseensä, toisiinsa kuin teoreettiseen viitekehykseen työkalun taustalla.

Koulutus on ollut vaativa, mutta erittäin antoisa ja innostava. Tämä WSA & TSA sertifiointikoulutus on tarjonnut minulle uuden, mahtavan menetelmän käyttöoikeuden ohessa lisää ymmärrystä voimavara- ja kuormitustekijöiden tunnistamisessa, luontaisten vahvuuksien hyödyntämisessä sekä ennen kaikkea lisännyt itsetuntemusta.

Helpolla Anne ei meitä koulutuksessa päästänyt. Kuinka usein saimmekaan kuulla että ”nyt hiotaan timanttia”. Laatua ja erinomaisuutta arvostavana tämä tapa sopi minulle, vaikka kyllä hetkittäin tunsi epävarmuutta siitä, että sisäistänkö kaiken. WSA-analyysi on työkaluna niin laaja-alainen ja monipuolinen, ja syvälle luotaava, ettei sitä voikaan omaksua hetkessä. 

Vaikka itselläni ei ollutkaan muiden ryhmäläisten tavoin omakohtaista aiempaa kokemusta itsensä kehittämisestä WSA:n avulla, Annen kannustamana ja kärsivällisessä ohjauksessa tunsin olevani tasavertainen opiskelija ryhmässä. Palautetta sai pitkin matkaa ja siksi tiesi hyvin, missä vielä tarvitaan lisää oppimista ja mitkä asiat ovat jo hallussa. Asiakaslähtöinen tapa kouluttaa näkyi muun muassa siinä että koulutuksen ja tehtävien palautusten ajankohdat sovittiin yhdessä, jokaisen aikatauluun sopivaksi. 

Suosittelen sertifiointikoulutusta kaikille asiantuntijoille, kouluttajille, valmentajille ja esimiehille, jotka toimimme suoraan tai välillisesti organisaatioiden tai yksilöiden kehittämisen tukena.

WSA-analyysi antaa syvällistä tietoa siitä, miten voimme toimia parhaalla mahdollisella tavalla arjessa ja olla se paras mahdollinen versio itsestämme.”

 

Leea Kantelus

Sertifioitu WSA- & TSA -asiantuntija

Työyhteisövalmentaja

Työnohjaaja

Business-mentor

Positive Psychology Practitioner