-

Lapin AMK tekee historiaa - opiskelijoiden hyvinvointi ja opintomenestys nousuun

Blogi Yhteistyöartikkelit
0 kommenttia

Yhteistyömme liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen lehtorin, Tommi Haapakankaan kanssa alkoi vuonna 2020. Siitä lähtien Tommi on hyödyntänyt WSA:ta ja TSA:ta opetustyössään Lapin ammattikorkeakoulussa. Lapin AMK:ssa ollaan valmiita pistämään stoppi opiskelijoiden uupumuksille ja nostamaan opiskelijoiden piilevä potentiaali esiin. Niinpä järjestimme Lapin ammattikorkeakoululle suunnatun WSA- ja TSA -sertifiointikoulutuksen. Tästä tulette kuulemaan vielä useamman kerran.

Yhteistyömme Tommi Haapakankaan kanssa on kantanut hedelmää, sillä keväällä WSA & TSA -sertifiointikoulutukseemme lähti mukaan moninainen joukko opettajia, opinto-ohjaajia ja tutor-opiskelijoita Lapin ammattikorkeakoulusta sekä muita ammattilaisia eri puolilta Suomea. Tavoitteena on mullistaa opiskelijoiden hyvinvointi ja opintomenestys tieteellisten WSA-, TSA- ja LSA-menetelmien avulla!

Lähipäivät järjestettiin Kiihdytetyn oppimisen arktisessa elämyskeskuksessa Pellossa, jossa Lapin AMK oli ensimmäinen korkeakouluvieras! Ja todella saimme todistaa kiihdytetyn oppimisen valtavaa potentiaalia.

Intensiivisten lähipäivien aikana ilmassa oli paljon kysymyksiä, ihmettelyä - välillä jopa tuskastumista valtavaan tietomäärään, mutta ennenkaikkea oman sekä vertaisten piilevän potentiaalin löytämisen iloa ja loistavia oivalluksia oppimisesta ja hyvinvoinnista.

Parasta oli, että jopa pääkouluttajamme saivat joukon mukana uusia oivalluksia, kiitos siitä jokaiselle mukana olleelle! Näiden menetelmien maailma ja soveltamisalueet ovat niin laajat, ettei niitä todellakaan oteta haltuun hetkessä. Koulutuksen edetessä saimme huomata, että ryhmän osaamisen taso oli todella korkea. Yllätyimme aidosti esittämistänne kysymyksistä ja pohdinnoistanne, jotka osoittivat todella syvää osaamista. Lapin AMK:ssa on pian tiimi erittäin osaavia asiantuntijoita!

Malttamattomina odotamme elokuun lähipäiviä Pellon kauniissa maisemissa!


Jos kiinnostuit ja haluat liittyä hyvinvoivien opiskelijoiden joukkoon tuottamaan huipputuloksia oppilaitoksille, ota yhteyttä!