-

FLOW'ta opiskeluun, työelämään ja urheiluun - seuraava koulutus alkaa 9.3.2021

Blogi Yhteistyöartikkelit
0 kommenttia

FLOW-koulutuksen myötä ymmärrät miten hallitset omaa flow-tilaasi, eli saavutat tavoitteita, tunnet onnistumista ja saat uusia oivalluksia.

Kenelle?

Sinulle, joka haluat saavuttaa tavoitteita, tuntea onnistumista ja saada uusia oivalluksia. Tämä koulutus on kohdennettu kolmelle eri kohderyhmälle: opiskeluun, työelämään ja urheiluun, jotta voimme tarjota fokusoituja harjoituksia ja valmennusta juuri oikeaan tarpeeseen. Koulutuksen myötä syvennytään muun muassa työ- (WSA) ja/tai oppimistyylianalyysiin (LSA), biologisten ja opittujen ominaisuuksien eroavaisuuksiin ja harjoitellaan laajentamaan omaa havainnointi- ja prosessointialuetta. Tiedostamalla ja tunnistamalla miten toimit, voit lähteä kehittämään omaa toimintaa ja käyttäytymistäsi.

FLOW-koulutuksen sisältö

Koulutus kestää kaksi kuukautta ja koostuu 1,5h x 5 online-tapaamisista, Aivojen kuntosalin verkkoharjoituksista ja itsenäisestä harjoittelusta. Pääkouluttajana toimii Anne Penttinen. Koulutuksia järjestetään kolmelle eri kohderyhmälle: opiskeluun, työelämään ja urheiluun. Klikkaa linkkejä lukeaksesi näistä lisään.

Huom! FLOW-koulutus edellyttää, että sinulla on asiantuntijamme analysoima henkilökohtainen työ- (WSA) tai oppimistyylianalayysi (LSA). Saat sen myös käymällä jonkin meidän työväline-valmennuksen.

Hae mukaan FLOW-koulutukseen tai ilmoittaudu työväline-valmennukseemme.

 

PSST.. 14.2.2021 asti voimassa olevaan ystävänpäivätarjoukseen pääset tästä. Paikkoja rajoitetusti, toimi heti!