-

Tutustu ensi syksyn koulutustarjontaan

0 kommenttia

Tapahtumakalenteriin on nyt päivitetty kootusti kaikki ensi syksyn sertifiointi- ja käyttäjäkoulutukset. Lue lisää koulutuksista alta ja hae mukaan!

Työtyylianalyysin (WSA) käyttäjäkoulutus

Työtyylianalyysin (WSA) käyttäjäkoulutukset sopivat erityisesti ohjaus- ja valmennustyötä tekeville, kuten tuetun työllistymisen asiantuntijoille. Käyttäjäkoulutuksesta saat keinoja asiakkaiden motivointiin, kuormituksen keventämiseen ja nopetempoiseen ohjaamiseen. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena, eli se sisältää viisi online-tapaamista pienryhmissä. Lue lisää käyttäjäkoulutuksesta täältä.

Huom! Järjestämme ensi syksynä 7.9-10.11. Vates-säätiön suositteleman WSA-käyttäjäkoulutuksen työhönvalmentajille. Online-tapaamiset ovat 7.9., 21.9., 5.10., 19.10. & 10.11. klo 14-16. Hae mukaan koulutukseen tästä.

Työ- ja koulutustyylianalyysien (WSA & TSA) sertifointikoulutus

Työ- ja koulutustyylianalyysien (WSA & TSA) sertifiointikoulutus sopii eri toimialojen johtajille, esihenkilöille, kouluttajille, HR-asiantuntijoiille, mentoreille ja konsulteille, jotka haluavat itselleen tieteellisesti todistetun konkreettisen menetelmän helpottamaan ihmistuntemusta. Voit luoda oman uran sertifioituna työ- ja koulutustyyliasiantuntijana (WSA & TSA) ja käyttäjänä. Sertifiointikoulutuksen jälkeen saat kansainväliset standardit täyttävän sertifikaatin WSA & TSA asiantuntijuudesta ja voit hyödyntää eri analyysejä omassa työssäsi sekä laajasti eri työtehtävissä. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena, eli se sisältää kymmenen online-tapaamista pienryhmissä. Lue lisää sertifiointikoulutukseta täältä.

Hae mukaan koulutuksiin tästä ja tartut ratkaisun avaimiin!

Tapahtumakalenteriin pääset tästä.