-

Laura Ihatsu: "Tällä työkalulla on voima nostattaa työyhteisön hyvinvointia monipuolisella tavalla"

0 kommenttia

Meillä on ilo paljastaa, että järjestämme tulevana syksynä WSA & TSA -sertifiointikoulutuksen työhyvinvoinnin asiantuntijoille ja kaikille työhyvinvoinnista kiinnostuneille! Käytyäsi koulutuksen saat mm. tieteellisen työtyylianalyysin (WSA) hankintaoikeuden. Jatka lukemista kuullaksesi WSA:n hyödyistä, joihin sinut johdattelee Laura Ihatsu!

"WSA-analyysi antaa tekijälleen käyttöohjeet siitä miten oman hyvinvoinnin ja jaksamisen voi saattaa optimaaliselle tasolle. Se miten aivomme ovat luontaisesti virittyneet vaikuttaa suoraan siihen minkälainen työskentely-, opiskelu- ja elämäntyyli pitää meidät energisoituneena ja motivoituneena. Kun käytämme biologisia vahvuuksiamme aivomme tuottavat energiaa. Kun taas toimimme luontoamme vastaan se kuluttaa meitä. Uskon vahvasti, että juuri tämä on syynä siihen, että loppuun palaminen on yhteiskunnassamme enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Jokaisella meistä on tarve tuntea itsensä paremmin. WSA-analyysi on konkreettinen itsensä tuntemisen työkalu, jonka pohjalta on selkeää lähteä luomaan omasta työskentelytyylistä sellaista, joka tukee omaa hyvinvointia ja lisää myös tuottavuutta. WSA-analyysi auttaa myös ymmärtämään ja arvostamaan toisten ihmisten erilaisuutta, mikä parantaa yhteishenkeä ja tiimeissä työskentelyä.

Tällä työkalulla on voima nostattaa työyhteisön hyvinvointia hyvinkin monipuolisella tavalla. Tämä on myös suuri lahja työntekijöiden henkilökohtaiseen elämään. Syvä itsetuntemus lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia niin töissä sekä vapaa-ajalla."

- Laura Ihatsu
Sertifioitu WSA & TSA -asiantuntija, hyvinvointivalmentaja, jooga- & meditaatio-opettaja

Nyt jos koskaan hyvinvointi on esillä kaikkialla, joten nyt on juuri sopiva aika ottaa haltuun tieteellinen menetelmä täydentämään omaa hyvinvointiosaamistasi. Voit hyödyntää koulutuksestamme saamaasi osaamista sertifioituna WSA & TSA -asiantuntijana organisaation operatiivissa toiminnassa tai omassa liiketoiminnassasi. Koulutuksestamme valmistunut Laura Ihatsu hyödyntää WSA-menetelmää omassa hyvinvointiin keskittyvässä yrityksessään ihailtavalla tavalla.


Kiinnostuitko? Lue koulutuksestamme tarkemmin täältä!