-

FLOW-koulutuksesta tekemistä sulkutilan ajaksi - koulutus alkaa 9.3.

0 kommenttia

Suomessa alkaa kolmen viikon sulkutila ensi viikon maanantaista 8.3 alkaen. Sulkutilan ei tarvitse olla ahdistusta ja stressiä aiheuttava ajanjakso, vaan voit hyödyntää ajan FLOW-koulutuksen parissa 9.3. alkaen.

FLOW-koulutus on nimensä mukaisesti flow-tilaan tähtäävä kahden kuukauden koulutus, joka koostuu viidestä online-tapaamisesta. Koulutuksessa hyödynnetään emeritusprofessori Barbara Prashnigin menetelmiä: työ- tai oppimistyylianalyysejä. Jokaisen henkilökohtainen raportti on täynnä timanttisia löydöksiä, johon koulutuksen aikana pureudutaan.

Tapaamisten ohella koulutettaville avautuu Aivojen kuntosalin verkkoharjoituksia, joissa syvennytään kehittämään ja optimoimaan omien aivojesi hyvinvointiin ja suorituskykyyn vaikuttavia tekijöitä. Aivot ovat kokonaisuus ja eri osa-alueiden ymmärtämisen kautta tulet saamaan kaiken potentiaalin irti itsestäsi.

FLOW-koulutus edellyttää, että sinulla on asiantuntijamme analysoima henkilökohtainen työ- (WSA) tai oppimistyylianalyysi (LSA). Mikäli sinulla ei vielä ole analyysiä, ehdit saada sen ennen FLOW-koulutuksen alkua tilaamalla jonkin meidän työväline-valmennuksen viimeistään 7.3.

FLOW-koulutuksen hinta on 1990€ + alv 24 %. Tarjoamme koulutuksen opiskelijoille - 50 % ja ottamalla kollegan/ystävän mukaan koulutukseen, saatte molemmat - 20 %.

Lue lisää FLOW-koulutuksesta täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Tilaa työväline-valmennus täältä.


Lue lisää menetelmistä täältä.

Lue lisää sertifiointikoulutuksesta täältä.