-

Energiaa työhön pienillä muutoksilla!

0 kommenttia

–On ollut mahtava huomata, millaisia oivalluksia ihmiset ovat saaneet itsestään ja miten ratkaisuista on alettu keskustella työyhteisöjen sisällä.

Päivi Juslin tuo virtaa varhaiskasvatuksen työntekijöille työskentelytyylianalyysin (Working Style AnalysisTM, WSA) avulla.

–WSA:n avulla on päästy nopeasti kiinni työkyvyn haasteisiin ja toisaalta myös voimaannuttaviin asioihin. Pienillä työolosuhteisiin tehtävillä muutoksilla on pystytty paremmin tukemaan työntekijöiden työhyvinvointia, sanoo Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla työskentelevä HR-asiantuntija Päivi Juslin.

Ratkaisuja ollaan löydetty helposti, kun työntekijä on ensin itse tullut tietoiseksi omista kuormitustekijöistään WSA-analyysin avulla ja tämän jälkeen asia on kerrottu esihenkilölle. Hiljaisuutta kaipaavat työntekijät ovat esimerkiksi saaneet lainata esihenkilön toimistoa keskittymistä vaativia työtehtäviä varten.

Juslin suoritti työnsä ohessa WSA- ja TSA-sertifiointikoulutuksen. Nyt hän hyödyntää työskentelytyylien asiantuntijuuttaan hänen vetämässä Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksen työkykypilotissa, joka tarjoaa tukea työn kuormituksen haasteita kokeville varhaiskasvatuksen työntekijöille. Juslin on teettänyt WSA-analyysin jo yli 150 työntekijälle, ja laajenee loistavan palautteen ansiosta vauhdilla syksyn aikana uusille alueille! Pyyntöjä tulee koko ajan lisää kertoo Juslin. Hän on innoissaan pilotissa saaduista tuloksista. 


Päivi Juslin 

HR-asiantuntija
Sertifioitu WSA & TSA -asiantuntija


Alkuperäinen artikkeli: Content House
Alkuperäistä tekstiä muokattu Tuomas I. Lehtosen kirjoittamasta artikkelista. Lue artikkeli täältä!

Tutustu tuleviin sertifiointikoulutuksiimme täältä.
Lue lisää työhyvinvoinnin ratkaisuistamme täältä.