-

Ystävänpäivätarjous: Kaksi yhden hinnalla FLOW-koulutukseen

0 kommenttia

Iloitkaa ystävyyttänne ja tulkaa yhdessä mukaan FLOW-koulutukseen. Ystävänpäivätarjouksena saat FLOW-koulutuksen kaksi yhden hinnalla. Flow-tilassa saavutat tavoitteita, tunnet onnistumista ja saat uusia oivalluksia - joten mikä olisi sen parempaa kuin kokea tämä tärkeän ihmisen kanssa.

FLOW-koulutuksen tavoitteena on tunnistaa ja hyödyntää jokaisen henkilökohtaista aivokapasiteettia eri tilanteissa, kuten palautumisessa ja tulosten saavuttamisessa. Aivojen suorituskyvyn kehittäminen on tärkeää, sillä se ratkaisee, kuka menestyy. Mikäli käytännön toiminta ei vastaa biologisia aivokapasiteetin vahvuuksia, johtaa se usein keskittymisvaikeuksiin ja motivaation menettämiseen. Kun ymmärrät miten aivosi palautuvat sinulle parhaalla tavalla, näkyy se myös arjessa. Aivojen kuntosalilla pääset kehittämään ja optimoimaan mm. aivojesi hyvinvointiin ja suorituskykyyn vaikuttavia tekijöitä. FLOW-koulutus alkaa 9.3.2021, lue lisää täältä.

Tarjouksen saatte ilmoittautuessanne koulutukseen viimeistään ystävänpäivänä 14.2.2021. Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautukaa mukaan tästä!

PSST.. Tarjouksen voi hyödyntää myös ostamalla lahjakortin, joka on voimassa 12 kk. Kysy lisää [email protected]!

Tarjous on voimassa 14.2.2021 asti. Alennuksia ei voi yhdistää.