-

WSA asiantuntijuutta työllisyyden ja osallisuuden edistämiseksi

0 kommenttia

Meillä on ilo onnitella kolmea uutta WSA & TSA asiantuntijaa! Irja Seilola, Anne Korhonen ja Sanna-Maria Salmi ovat osoittaneet korkean ammattitaidon ja osaamisen, jonka merkiksi heille on myönnetty kansainväliset sertifikaatit WSA & TSA menetelmien asiantuntijuudesta. 

Irja Seilola työskentelee viittomakielisten työelämän ja koulutuksen asiantuntijana edistäen vaihtoehtoisia kommunikaatiokeinoja. Lisäksi Irja kartoittaa osatyökykyisten osaamista sekä oppimishaasteiden tukemista kansainvälisesti.

 

Anne Korhonen toimii tuetun työllistymisen kentällä kehittäen työllistymisen tukimenetelmiä ja -rakenteita sekä tukee valmennus- ja ohjausalan ammattilaisten osaamista. Annen erityisosaamista on tuettu työllistyminen, yhdenvertaisuuden edistäminen ja hyvinvoinnin tukeminen työelämässä.

 

Sanna-Maria Salmi vaikuttaa valtakunnallisella kentällä edistäen erilaisten prosessien ja toimintamallien sekä -tapojen kehittymistä yhteistyössä laajan toimijaverkoston kanssa. Sanna-Maria edistää sellaisten toimintakulttuurien rakentamista, jotka tukevat ihmisten ja ympäristön kokonaisvaltaista hyvinvointia, kustannustehokkuus huomioiden.


Seuraava sertifiointikoulutus alkaa 01.03.2022. Hae mukaan!