Blog

Thoughtful commentary on the trade of consulting and occasional look behind the scenes.

-
Tyyppi

Oppimistyylianalyysin tehnyt Elli:

Oppimistyylianalyysin tehnyt Elli: "Opiskeluiden kuormituksen vähentyessä, minulle on jäänyt aikaa ja energiaa tehdä muita minulle tärkeitä asioita"

Opiskelijan flow on työväline opintojen eri vaiheisiin auttamaan opiskelijaa tunnistamaan omat vahvuudet ja stressitekijät, jotta opiskelu olisi mielekästä ja stressitöntä. Lue alta Ellin kokemus oppimistyylianalyysistä (LSA) ja matkasta sen jälkeen.

Seuraava sertifiointikoulutus WSA- & TSA -menetelmien asiantuntijaksi alkaa 13.4. - hae mukaan!

Seuraava sertifiointikoulutus WSA- & TSA -menetelmien asiantuntijaksi alkaa 13.4. - hae mukaan!

Oletko päättänyt liittyä niiden ihmisten joukkoon, jotka haluavat itselleen tieteellisesti todistetun konkreettisen menetelmän helpottamaan ihmistuntemusta?

"Oppimistyylianalyysi oli minun pelastukseni ja pääsin opiskelemaan unelmieni opiskelupaikkaan!" - oletko sinä seuraava?

Opintojen eri vaiheisiin liittyy paljon eri tunteita ja ajatuksia - jo itse opinnoissa selviäminen, ylioppilaskirjoitukset ja niiden jälkeen jatko-opintoihin tähtäävä pääsykoe voi mietityttää. Näiden ajatusten kanssa ei tarvitse jäädä yksin, me autamme.

"Tässä menetelmässä ei ole kyse ihmisten jaottelusta, kyse on aivolohkojen luontaisesta käyttämisestä", sertifioitu asiantuntija Laura Ihatsu kiteyttää

Sertifioitu WSA & TSA asiantuntija, Hyvinvointivalmentaja, Jooga & meditaatio-opettaja Laura Ihatsu kiteyttää mikä on työskentelytyylianalyysissä (WSA) olennaista.

Uudet työvälineet tarjoavat ratkaisuja menestykseen - lue lisää!

Uudet työvälineet tarjoavat ratkaisuja menestykseen - lue lisää!

Uudet työvälineemme tarjoavat ratkaisun avaimet niin työelämään, opiskeluun kuin urheiluun. Autamme sinua menestymään.