Ainutlaatuinen verkkovalmennus - 59,00

Siirry ostamaan
-

Verkkovalmennus: Näemme mahdollisuuksia ja kykyjä, mitä ei tunnisteta
 

Jokainen yksilö keskittyy ja omaksuu tietoa eri tavalla. Oppimispotentiaali paranee huomattavasti, kun oppijat voivat opiskella hyödyntäen täyttä potentiaaliaan itselleen mieluisissa olosuhteissa. Tämä verkkovalmennus auttaa sinua ymmärtämään kokonaisuutta ja luomaan toimivamman opiskeluympäristön oppijoille. Se auttaa sinua myös neuvomaan muita henkilöitä, kuinka he voivat tukea lasten/nuorten oppimista ja miten he pääsisivät käyttämään omaa, ainutlaatuista potentiaaliaan

Selvitä, onko oppijoidesi todellisten oppimistarpeiden ja koulussasi käytettyjen opetustyylien välillä ristiriitoja. Oppimistarpeiden ja opetustyylien yhteensopimattomuus voi olla syy oppijoiden turhautumiseen, heikkoon keskittymiskykyyn, opiskelumotivaation puutteeseen, stressiin, tylsistymiseen ja useimmiten epäasialliseen käyttäytymiseen. 

Tiedosta, että tapojen yhteensopimattomuus johtaa lähes aina oppimisvaikeuksiin, huonoon itsetuntoon ja alisuoriutumiseen. Sinulla on valta tehdä muutos tähän ilmiöön hyödyntämällä LSA-raportteja opettajien opetusmenetelmässäsi! 

Miten voimme auttaa:

  1. Verkkovalmennus: Näemme mahdollisuuksia ja kykyjä, mitä ei tunnisteta. Tarjoamme verkkovalmennuksen, josta saat ohjeet niin yksilölliseen kuin ryhmien ohjaamiseen ja opettamiseen. Yhdessä rakennamme polun kohti parempaa arkea niin kotona kuin opiskeluissa. 
  2. Käytännönläheiset ratkaisut: arki on täynnä pieniä mahdollisuuksia, joita ei osata hyödyntää. Saat käyttöösi käytännönläheisiä työkaluja ja strategioita, jotka nopeuttavat oppimista, helpottavat uravalintaa ja lisäävät onnistumisia.
  3. Tuki, joka vahvistaa: ei yksinäisyyttä vaan yhteisöllisyyttä. Liity mukaan verkkotapahtumiimme, jossa jaamme kokemuksia, onnistumisia ja vinkkejä. Yhdessä olemme vahvempia.

Miten pääset alkuun?

  1. Tee tilaus ja maksa ostoksesi.
  2. Matka kohti mahdollisuuksia voi alkaa!
  3. Verkkovalmennus on käytössäsi 100 päivää tilauksesta.
  4. Seuraa kanaviamme Facebook, IG, LinkedIn, consultica.com ja tule mukaan verkkotapahtumiin.

Saat yksilölliset toimintaohjeet, jotka saavat piilevän potentiaalin esiin. Astu kanssamme polulle kohti sujuvampaa oppimista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia!
 

Siirry ostamaan 


Meillä voit maksaa 

​​​​​​
Sinua voisivat kiinnostaa myös

Innostusta oppimiseen 7–13-vuotiaille
Motivaatiota opiskeluun 14–18-vuotiaille
Menestystä opiskeluun yli 18-vuotiaille
Apua Nepsy-arkeen 7–13-vuotiaille
Apua Nepsy-arkeen 14–18-vuotiaille
Apua Nepsy-arkeen yli 18-vuotiaille