-

Tehotyökaluja työhönvalmennukseen: Työnantajayhteistyön verkkokoulutus

0 kommenttia

Haluatko innostua työnantajayhteistyöstä ja rohkaistua siirtämään opitut asiat käytäntöön ja hyödyntämään omia luontaisia vahvuuksiasi? Jos vastasit kyllä, tämä työnantajayhteistyön verkkokoulutus on sinulle!

Koulutus- ja työllisyysasiantuntija, Sertifioitu WSA & TSA asiantuntijaTyöhönvalmennuksen tärkeimpiä asiakkaita ovat työnantajat. Ilman heitä ei työllistymisiä tapahdu. Yhteydenpito saattaa kuitenkin tuntua vaikealta. Työnantajilla voi olla pitkä lista osatyökykyisten, vammaisten tai pitkäaikaissairaiden palkkaamiseen liittyviä olettamuksia, kysymyksiä ja kenties pelkojakin. Siksi heidän kohtaamisensa, arvostamisensa ja kuuntelemisensa on ensiarvoisen tärkeää. Kohtaamiseen kannattaa valmistautua huolellisesti, ja miettiä, mitkä ovat työhönvalmennuksen osaaminen ja hyöty työnantajalle.

Työn ja tekijän yhteensovittaminen, työn räätälöinti sekä työnantajien resurssien ja toiminnan ymmärtäminen. Yhteistyön jatkuvuus sekä työllistämisen tukeminen. Tässä onnistuneen työnantajayhteistyön avaimet sekä teemat, joihin työnantajayhteistyön verkkokoulutuksessa keskitytään ke 18.5.2022, klo 9–11. Kouluttajana toimii koulutus- ja työllisyysasiantuntija Pauli Leinonen Vamlasista.

Koulutuksen osana saat halutessasi puoleen hintaan myös WSA-työtyylianalyysin, joka kertoo työtapasi sekä sen, miten löydät omat vahvuutesi ja piilevän potentiaalisi.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Vamlasin sivuilla.


Lue Pauli Leinosen referenssi WSA & TSA Sertifiointikoulutuksesta tästä.