-

Muuta tiimisi piilevä potentiaali tulokseksi!

0 kommenttia

Järjestämme napakan koulutuksen (Teams) esihenkilöille ja työnjohtajille, jotka haluavat nopeita, konkreettisia ja käytännönläheisiä keinoja muuttamaan piilevän potentiaalin tulokseksi jo koulutuksen aikana oman tiimisi (1+5 henkilöä) osalta.

  • Työaikaa säästyy yksi tunti päivässä eli 15 % lisää työaikaa 

  • Jo yksi sairauspäivä vähemmän tarkoittaa 420,00 säästöä. 


Koulutus sopii erityisesti tilanteeseen, jossa haluat vähentää omaa ja työntekijöiden stressiä ja parantaa tuottavuutta! Koulutusta on jatkojalostettu aiemmista siten, että se keskittyy toimivampien työtapojen käyttöönottoon heti. Kun tiedät henkilöstön WSA-raporttien tulokset (yksilö/ryhmä) ja johdat palaveria WSA-käsikirjan antamien suositusten mukaan, palavereihin käytetty aika jopa puolittuu. 

Asiakkaidemme kommentteja  

”Asiaa, josta todellakin on konkreettista hyötyä omassa työssäni.” 
”Herätys uusiin ajattelu- ja toimintamalleihin. Avasi näkökulmaa ja oman työn  kehittämistä.” 
”Ei puhuttu ympäripyöreitä, selkeitä ja konkreettisia esimerkkejä ja harjoituksia.” 

Tartu tilaisuuteen - paikkoja rajoitetusti!
 

Hae mukaan!


Koulutus sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat motivoida ja sitouttaa henkilöstöä, vähentää omaa ja työntekijöiden stressiä sekä parantaa tuottavuutta!

Mitä paremmin huomioit henkilöiden ja tiimien vahvuudet, sitä paremmin he onnistuvat ja viihtyvät työssään. Työn tekeminen sujuvoituu, kommunikaatio paranee ja sairauspoissaolot vähenevät. Pääset johtamaan suoritusten sijaan onnistumisia!  

Kolme esimerkkiä käsikirjasta: Miten tieto on parasta esittää (käsikirja s. 2-4 tiedonkäsittely), yksityiskohtien vai kokonaiskuvan kautta? Kuka ratkaisee ja oppii asiat tehokkaimmin tekemällä (käsikirja s. 7)?

WSA:n avulla saat selville, kuka tarvitsee etukäteen kirjallista materiaalia pienimmistäkin asioista (käsikirja s. 5)?

Nyt voit saada konkreettisia ohjeita johtamiseen WSA-käsikirjasta ilmaiseksi! Lataa käsikirja täältä!


Miten otat piilevän potentiaalin käyttöön työpaikallasi? Koulutus siihen (etänä) alkaa 18.3.2024, toteutetaan pienryhmissä ja paikkoja on rajoitetusti. Toimi heti!  

Lisätietoja löydät täältä.