-

Lähde mukaan koulutuksen muutokseen!

0 kommenttia

Me Consulticalla olemme yhdistäneet voimamme Lapin ammattikorkeakoulun kanssa muuttaaksemme opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opintomenestyksen kohti parempaa. Lähde mukaan muutokseen! Lue tämä kirjoitus, tutustut uuteen konseptiimme ja saamiimme palautteisiin!

Olet saattanut harkita koulutuksiamme, mutta et ole vielä täysin vakuuttunut. Haluat varmasti tietää, mitä koulutuksissamme tapahtuu. Silloin tämä kirjoitus on juuri sinua varten!

Jos olet seurannut uutisvirtaamme viime aikoina, olet varmasti kuullut, että meillä Consulticalla on meneillään koulutus, jossa on mukana koulutusalan ammattilaisia ympäri Suomea. Koulutuksessamme syvennytään tieteellisen työtyylianalyysin (WSA) ja opetustyylianalyysin (TSA) teoriaan sekä opetellaan käyttämään ja analysoimaan analyysien tuloksia. Ymmärrys näistä menetelmistä ja niiden hyödyntäminen koulutuksissa mahdollistaa sen, että opiskelijoista saadaan nostettua heidän todellinen potentiaali esiin. 

Nyt koulutuksessamme olevat ammattilaiset Lapin AMK:sta ja muualta Suomesta, ovat siis ensimmäinen koulutusryhmä, joka saa kokea uuden koulutuskonseptimme. Uusi konseptimme sisältää aivan uudenlaiset lähipäivät Pellossa, joiden suunnittelussa meitä on auttanut Lapin AMK:ssa toimiva Tommi Haapakangas, Liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen lehtori. Voimien yhdistäminen oli järkevää, sillä olemme saaneet Tommilta substanssiosaamisemme tueksi suuren avun parhaiden fasilitointimenetelmien valitsemisessa. 

Uppoudu seuraavaksi osallistujiemme palautteisiin ja klikkaa itsesi meidän tapahtumakalenteriin! Tule mukaan muutokseen!

Kysyimme osallistujilta, mistä he pitivät erityisesti koulutuksen sisällön ja käytettyjen menetelmien osalta. Moni kertoi pitäneensä eniten monipuolisuudesta, vaihtelevista tehtävistä ja erilaisista opetustyyleistä. Ulkona oleminen ja liikkuminen olivat myös monen mieleen. Osa piti erityisesti piirtämisestä, osa keskustelevasta oppimisesta ja osa taas käytännön harjoittelusta, jossa pääsi analysoimaan toisten osallistujien WSA-analyysejä.

Onnistuimme selkeästi luomaan koulutuksesta mahdollisimman opiskelijalähtöisen, sillä tämä nousi esille useassa palautteessa. Tässä pari suoraa lainausta:

Mistä pidit erityisesti?

“ensin heikoille jäille, sitten lihaa luiden päälle.” 
“sai itse tehdä ja ottaa haltuun asiat. Mahdollisuus kuitenkin keskusteluun.”
“piti itse ja ryhmässä miettiä ja pohtia asioita, jonka jälkeen käytiin läpi”

Saimme myös hyvää palautetta siitä, miten olimme onnistuneet jäsentämään koulutuksen hyvin siten, että aloitettiin helpoista ja yksinkertaisista asioista ja opetusta tuli pienissä osissa. Myös tiimityöskentelyä pidettiin koulutuksessa oppimisen kannalta erittäin tärkeänä. 

Olemme erittäin innoissamme, palautteista!! Olemme myös kiitollisia saamistamme kehitysideoista, yhdessä teidän kanssa hiomme ja rakennamme Suomesta jälleen koulutuksen johtomaan! Oletko mukana? Mennään!