-

Haluatko onnistua rekrytoinnissa ja minimoida virherekrytoinnit? Me autamme.

0 kommenttia

Rekrytointi on pitkäkestoinen resursseja vaativa prosessi, jossa halutaan onnistua. Menetelmien avulla prosessia on mahdollista nopeuttaa ja tehostaa, sekä minimoida virherekrytoinnit.

 

"Oikea henkilö, oikeaan tehtävään."

Autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä käyttämään tehokkaammin biologisia suorituskykyindikaattoreita sekä opittuja toimintatapoja. Osaamisemme ydintä on ihmisten piilevän potentaalian hyödyntäminen ja kehittämiskyvykkyyden lisääminen jokapäiväisessä elämässä. Teemme yhteistyötä eri toimialoilla toimivien yritysten kanssa ja autamme rekrytointiprosessin eri osa-alueissa. Lue lisää työtyylianalyysin hyödyistä ja ota rohkeasti yhteyttä.

 

Työtyylianalyysi rekrytointiprosessissa

  • Henkilön tietopääoma kertoo vain osan, miten hän tulee suoriutumaan tehtävästä ja sopeutumaan tiimiin, me kerromme loput. Kerromme faktoja ja tieteellisesti todistettua tietoa hakijasta aivotoiminnan tasolla.

  • Perustelemme miksi joku hakija sopii tehtävään paremmin kuin toinen. Tämä tuo säästöjä niin virherekrytoinneista kuin sairauspoissaoloista mahdollisesti aiheutuviin kuluihin.

  • Palvelumme nopeuttaa rekrytointiprosessia ja päätöksen tukena on tutkittua tietoa mm. henkilön ansioluettelon, hakemuksen, haastattelujen ja suositusten lisäksi.

 


Lue lisää menetelmistämme.