-

Uudet työvälineet tarjoavat ratkaisuja menestykseen - lue lisää!

0 kommenttia

Uudet työvälineemme tarjoavat ratkaisun avaimet niin työelämään, opiskeluun kuin urheiluun. Autamme sinua menestymään.

Vuosi 2020 on tuonut mukanaan uusia haasteita. Työelämässä haasteet ovat ilmenneet uutena työskentely-ympäristönä kun työt ovat siirtyneet konttoreilta koteihin. Kotona ei ole suinkaan saanut olla rauhassa, sillä myös monet koululaiset ja opiskelijat ovat siirtyneet etäkouluun tai etäopintoihin. Uudet työvälineemme: etätyön johtaminen, intohimona etätyö ja toimiva etäkoti (tulossa koko perheelle!) vastaavat haasteisiinne. Työvälineiden avulla ymmärrät itsellesi parhaan tavan kommunikoida niin etäpalavereissa kuin muuten kotikonttorilla. Saat konkreettista tietoa stressifaktoreistasi ja neuvoja niiden karsimiseen. Stressivapaa etätyötila antaa todellisia vinkkejä, missä olet tehokkaimmillasi kotonasi. Paras työtila voi löytyä yllättävästä paikasta, kuten lastenhuoneesta tai saunasta.

Uusista työvälineistä löytyy tukea opiskelijoille ensi kevään ylioppilaskirjoituksiin, korkeakoulun pääsykokeisiin ja opinnäytetyön kirjoittamiseen. Tarjoamme työkalun jonka avulla pystyt tunnistamaan omat vahvuutesi opiskelijana ja opit millaisessa ympäristössä saat aikaan parhaiten - eli saat ylläpidettyä flow-tilaaJos puolestaan olet henkilö, jolle nuoremman sukupolven ymmärtäminen tuntuu haastavalta ja koet, ettette aina ole samalla aaltopituudella sopii uuden sukupolven johtamisen -työväline sinulle. Tartu haasteeseen, vielä ei ole liian myöhäistä!

Uran eri tilanteisiin sopivat parhaiten työvälineet: onnistu urasuunnittelussa ennaltaehkäise työkyvyttömyys. Nämä työvälineet sopivat joko henkilöille, jotka painivat itse oman uran taitekohdissa tai toimivat ura-asiantuntijoina, kuten työkykyasiantuntijoina. Voimme auttaa myös nuoria taitekohdassa olevia henkilöitä, millainen tulevaisuuden koulutus- ja urapolku sopisi juuri sinulle?

Tie urheilumenestykseen on työväline niin urheilijoille kuin valmentajille. Työvälineen avulla kehitätte vastavuoroista ymmärrystä, jonka vaikutuksesta saatte yhdessä parempia tuloksia aikaan. Urheilu ei ole pelkkää fyysistä suorittamista. Tarjoamme tätä ja muita työvälineitä myös ryhmille.

Anna meidän tarjota ratkaisun avaimet haasteisiisi ja lähde mukaan, me autamme! Klikkaamalla tätä linkkiä voit esittää lisäkysymyksiä ja ilmoittautua mukaan.