-

"Oppimistyylianalyysi oli minun pelastukseni ja pääsin opiskelemaan unelmieni opiskelupaikkaan!" - oletko sinä seuraava?

0 kommenttia

Opintojen eri vaiheisiin liittyy paljon eri tunteita ja ajatuksia - jo itse opinnoissa selviäminen, ylioppilaskirjoitukset ja niiden jälkeen jatko-opintoihin tähtäävä pääsykoe voi mietityttää. Näiden ajatusten kanssa ei tarvitse jäädä yksin, me autamme.

Tarjoamme työvälineet, joiden avulla opit tunnistamaan omat luontaiset vahvuutesi ja hyödyntämään niitä oikealla tavalla niin arjessa kuin ylioppilaskirjoituksissa tai pääsykokeessa. Toimimalla itsellesi luontaisella tavalla stressi vähenee ja tulokset opinnoissa paranee.

"Tein oppimistyylianalyysin (LSA) alkuvuonna 2018 hakiessani yliopistoon opiskelemaan. Analyysi kertoi, että opin parhaiten käyttämällä visualisaatiota, taktillista ja kinesteettistä aistia. Opiskelin kevään tehokkaasti tehden ajatuskarttoja ja teippaamalla niitä asuntoni seinille. "Jouduin" katselemaan niitä päivittäin, jolloin tieto jäi huomaamatta mieleeni. Kävimme myös valmennuksessa läpi minun stressifaktorini. Alan jumittamaan, jos minun pitää opiskella liian pitkään pöydän äärellä. Olin kuitenkin niin vahvasti oppinut siihen, etten osannut ajatella muuta vaihtoehtoa. Muutin opiskelutilan itselleni sopivaksi ja huomasin, etten ollut pitkänkään opiskelupäivän jälkeen niin väsynyt kuin ennen ja minulla oli energiaa myös vapaa päivinä. Oppimistyylianalyysi oli minun pelastukseni ja pääsin opiskelemaan usean välivuoden jälkeen unelmieni opiskelupaikkaan! Näitä oppeja olen hyödyntänyt myös yliopisto-opinnoissani. Suosittelen!" Nora, VTK.

Kun ymmärrät missä ja milloin olet parhaimmillasi löydät unelmiesi opiskelupaikan ja siten unelmien urapolun. Lue lisää Opiskelijan flow'sta ja Onnistu urasuunnittelussa tai hyppää suoraan tilauslomakeeseen.