Blog

Thoughtful commentary on the trade of consulting and occasional look behind the scenes.

-
Tyyppi

ALISUORIUTUMINEN - TARPEETON ONGELMA

ALISUORIUTUMINEN - TARPEETON ONGELMA

Suomen PISA-tulokset ovat olleet laskussa jo usean vuoden ajan ja tilannetta on kuvailtu huolestuttavaksi. Lue lisää ratkaisun avaimista alisuoriutumiseen!

Oppimistyylit ovat elämäntyylejä

Oppimistyylit ovat elämäntyylejä

Olet ehkä törmännyt tilanteisiin, joissa et voi sietää toisen ihmisen käytöstä. Ihmiset käyttäytyvät eri tavoin, koska jokaisella on oma luontainen tyyli toimia. Kun alat ymmärtää analyyttisiä ja kokonaisvaltaisia elementtejä ja niistä koostuvia erilaisia tyyliyhdistelmiä, alat ymmärtää, miksi ihmiset toimivat, miten toimivat. Tässä kirjoituksessa Barbara Prashnig kertoo esimerkkejä arkielämän tilanteista, joissa ihmisten tyylierot tulevat esille sekä siitä, miksi ihmisen on tärkeää tunnistaa omat biologiset ominaisuutensa.

Miten saat viestisi perille palaverissa?

Miten saat viestisi perille palaverissa?

Tämä on jatkoa edelliseen “Mitä jäi palaverista käteen” -blogipostaukselle. Jotta palaveriin käytetty aika olisi hyödyllistä, pitäisi palavereista jäädä käteen muutakin kuin rikkinäinen kuulakärkikynä.

Mitä jäi palaverista käteen?

Mitä jäi palaverista käteen?

Nykyään kokouskutsun saa lähetettyä parilla klikkauksella ja kalenterit saattavat täyttyä ihan huomaamatta palavereista. Mutta ovatko ne aina hyödyllisiä ja tehokkaita? Pystytkö samaistumaan seuraavan kappaleen tilanteeseen?