-

Kiihdytetyn oppimisen ja hyvinvoinnin arktinen elämyskeskus

- sielu lepää ja aivot täyttyvät tiedolla


Kiihdytetyn oppimisen ja hyvinvoinnin arktinen elämyskeskus syntyi, kun Consultica Oy ja Valkea Arctic Experience aloittivat yhteistyön. Näin Consultica Oy sai tieteellisille menetelmilleen elämyksellisen lähikoulutusympäristön Valkea Lodge lomakylästä, Pellosta.

Kiihdytetyn oppimisen ja hyvinvoinnin arktisessa elämyskeskuksessa yhdistyy Valkea Logde lomakylän moderni ja ekologinen infrastruktuuri, alueen luonto ja Consultican maahantuomat aivotutkimukseen perustuvat WSA-, LSA- ja TSA-menetelmät. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä mahdollistaa kiihdytetyn oppimisen. Consultican koulutuksissa kiihdytetty oppiminen on näkynyt oppimisen nopeutumisena ja syventymisenä. Koulutuksista on tullut myös henkilökohtaisempia ja elämyskeskuksessa ollaankin opittu asioita omien kokemusten kautta ja jaettu niin ilot kuin surut. Tämä on tärkeää, sillä ilman tunnetta ei tapahdu oppimista.

Kiihdytetty oppiminen hyödyntää aivojen luonnollista oppimissykliä, siinä uusi informaatio otetaan vastaan interaktiivisessa oppimisympäristössä, joka keskittyy oppijan tarpeisiin ja ihminen saa käyttää vahvimpia aistejaan ja oppimisen osa-alueitaan. Kiihdytetyn oppimisen arktisessa elämyskeskuksessa opitaan tällä uniikilla tavalla uniikissa ympäristössä. Valkea Lodge lomakylää ympäröi rauhallinen Lapin luonto, jossa ei ole ihmisen aivoja kuormittavia ärsykkeitä. Täällä mieli pääsee tyhjenemään kaupunkien ärsykkeistä ja aivot ovat valmiina täyttymään tiedolla.

Koulutustemme ajan majoitutaan Valkea Lodgen hirsimökeissä, jossa luonto ja erämää ovat kotiovellasi tarjoamassa hyvinvointia. Koulutuspäivän päätteeksi on helppo rentoutua mökissä takkatulen lämmössä, sillä hirsirakennusten massiivipuurakenne laskee stressitasoja.

Kiihdytetyn oppimisen ja hyvinvoinnin arktinen elämyskeskus tarjoaa rauhoittavan ympäristön, turvallisen keitaan, jossa mieli lepää ja keho rauhoittuu. Tunnelma jatkuu alueen luonnosta yhä hirsimökkien makuuhuoneisiin saakka. Unikulman hierovat sängyt auttavat palautumaan ja massiivipuurakenne rauhoittaa ja parantaa unen laatua. Yhteistyössä Unikulman ja jaksaparemmin.fi kanssa edistämme asiakkaidemme parempaa elämää. Perusta jaksamiselle ja aivotoiminnan hyvinvoinnille lähtee unesta. Lue lisää unen merkityksestä jokapäiväseen elämään täältä.

Consultica Arctic Academy sijaitsee osoitteessa Rovaniementie 56, 95700 Pello.


Olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä! Vuoden 2023 kevään intensiivijaksot Kiihdytetyn oppimisen ja hyvinvoinnin arktisessa elämyskeskuksessa ovat nyt saatavilla! Kysy lisää ja varaa omasi heti!

Ota yhteyttä!

Tieteellistä faktaa - Tiukkaa asiaa - Ymmärrettävästi