Vain parasta: Valkea Week

Kestävää työhyvinvointia ja lisää aivokapasiteettia!

-

Valkea Week kasvattaa aivokapasiteettia jopa 25 %
 

Valkea Week -intensiivijakson aikana löydätte ja opitte käyttämään omaa piilevää potentiaalinne ja optimoitte aivonne uusille asetuksille! Stressitasot laskevat ja aivokapasiteetti kasvaa 25 prosenttia. Tämä muutos aivojen tasolla tarkoittaa kestävää työhyvinvointia ja flow'n kokemuksia työssä. Ongelmanratkaisukyky paranee ja monipuolistuu, työskentely helpottuu ja nopeutuu sekä työn laatu paranee.

Valkea Week -intensiivijakso on viikon mittainen ja hyvinvointipaketeistamme kattavin - se sisältää vain parasta! Se on uniikki paketti, jossa yhdistyvät Valkea Logde lomakylän ekologinen infrastruktuuri, alueen rauhallinen luontoympäristö ja aivotutkimukseen perustuva työskentelytyylianalyysi (Working Style AnalysisTM). Huippuluokan saunalliset hirsihuoneistot on varustettu palautumista edistävillä Unikulman hierovilla sängyillä ja tuvassa voitte nauttia takkatulen loisteesta.
 

Ohjelma
 

Ohjelman perustana toimii tieteellisesti validoitu WSA-analyysi. Ennakkotehtävänä vastaatte WSA-kyselyyn ja alkukartoitukseen. WSA-analyysien tulokset kertovat, mitä teidän aivojen optimointi vaatii ja tältä pohjalta Consultican huippuammattilaiset rakentavat teille yksilöllisen viikko-ohjelman ottaen huomioon alkukartoitukset. Koko viikon ajan teitä ohjaavat Personal Brain Trainerit, jotka ovat hyvinvoinnin parissa toimivien Master-tason sertifioituja WSA & TSA -asiantuntijoita.

Luonto toimii kiihdytetyn oppimisen ympäristönä ja näin WSA-analyysin taustalla olevaan tutkimustietoon saadaan yhdistettyä luonnon hyvinvointivaikutukset. Ohjelma sisältää aisteja ja aivotoimintaa kehittäviä ja rentouttavia harjoituksia luonnossa tai vaikkapa Tornionjoella lohta kalastaen. Harjoitukset saavat aivot vastaanottavaisiksi, mielen ja kehon rentoutumaan ja sisäiset aistit aktivoitumaan*. Näin keho ja mieli ovat optimaalisessa tilassa ottamaan vastaan uudet opit työhyvinvoinnista. Ohjelmaan kuuluu myös harjoituksia, joilla vahvistetaan aivojen ACC-keskusta, joka on suorassa yhteydessä itsensä johtamisen taitoihin.

WSA tuo esille sekä yksilön että tiimin biologiset vahvuudet ja ainutlaatuiset työskentelytyylit. Opitte tuntemaan ne asiat ja työtavat, jotka tuovat itselle ja tiimille energiaa! WSA-analyysistä selviää myös jokaisen yksilölliset stressifaktorit ja kuormitustekijät. Ratkaisemme, kuinka ne voidaan välttää työpaikalla, jotta aivot toimisivat optimaalisesti. 

Alueen monipuolinen ohjelmatarjonta antaa ainekset mielenkiintoiseen ja unohtumattomaan elämysviikkoon!
 

Tiedot pähkinänkuoressa
 

Ryhmän koko: 5-16 henkilöä, 1 hh / saunallinen huoneisto, 6-50 henkilöä, 2 hh / huoneisto
Kesto: la-la
Hinta: alkaen 1490,00/hlö
Sisältö:

  • majoitus hirsihuoneistoissa täysihoidolla
  • henkilökohtaiset WSA-raportit ja ryhmäraportti koko ryhmästä sekä toimintasuunnitelma
  • yhteistyössä Personal Brain Trainerin kanssa luotu ohjelma
  • PBT (PersonalBrainTrainer) -verkkovalmennus käyttöösi 6 kuukaudeksi

Odotamme innolla yhteydenottoanne! Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!