Valkea Brain Break

Laitetaan aivojen hyvinvoinnin asetukset kuntoon!

-

Valkea Brain Break aikana aivokapasiteetti lähtee kasvuun ja stressitasot laskuun!
 

Valkea Brain Break -intensiivijakson aikana käynnistyy aivojen optimointi. Stressitasot laskevat ja aivokapasiteetti lähtee kasvuun. Meillä jokaisella, sinullakin, on piileviä ominaisuuksia. Biologisia ja opittuja. Emme tunne näitä ominaisuuksia riittävästi, emmekä näin osaa hyödyntää niitä arjessamme. Asia koskettaa käytännössä jokaista ihmistä planeetallamme.

Valkea Brain Break on ryhmille 4 päivän ja yksilöille 5 päivän mittainen intensiivijakso, jossa opitte ymmärtämään, millainen potentiaali teissä piilee. Valkea Brain Break on hyvinvointipaketeistamme toiseksi kattavin Valkea Weekin jälkeen. 

Intensiivijaksolla yhdistyvät Valkea Logde lomakylän ekologinen infrastruktuuri, alueen rauhallinen luontoympäristö ja tieteellisesti validoitu työskentelytyylianalyysi (Working Style AnalysisTM). Huippuluokan saunalliset hirsihuoneistot on varustettu palautumista edistävillä Unikulman hierovilla sängyillä ja tuvassa voitte nauttia takkatulen loisteesta.
 

Ohjelma
 

Ohjelman perustana toimii tieteellisesti validoitu WSA-analyysi. Ennakkotehtävänä vastaatte WSA-kyselyyn ja alkukartoitukseen. WSA-analyysien tulokset kertovat, mitä teidän aivojen optimointi vaatii ja tältä pohjalta Consultican huippuammattilaiset rakentavat teille yksilöllisen viikko-ohjelman ottaen huomioon alkukartoitukset. Vierailunne ajan teitä ohjaavat Personal Brain Trainerit, jotka ovat hyvinvoinnin parissa toimivien Master-tason sertifioituja WSA & TSA -asiantuntijoita.

Luonto toimii kiihdytetyn oppimisen ympäristönä ja näin WSA-analyysin taustalla olevaan tutkimustietoon saadaan yhdistettyä luonnon hyvinvointivaikutukset. Ohjelma sisältää aisteja ja aivotoimintaa kehittäviä ja rentouttavia harjoituksia luonnossa tai vaikkapa Tornionjoella lohta kalastaen. Harjoitukset saavat aivot vastaanottavaisiksi, mielen ja kehon rentoutumaan ja sisäiset aistit aktivoitumaan*. Näin keho ja mieli ovat optimaalisessa tilassa ottamaan vastaan uudet opit työhyvinvoinnista. Ohjelmaan kuuluu myös harjoituksia, joilla vahvistetaan aivojen ACC-keskusta, joka on suorassa yhteydessä itsensä johtamisen taitoihin.

WSA tuo esille sekä yksilön että tiimin biologiset vahvuudet ja ainutlaatuiset työskentelytyylit. Opitte tuntemaan ne asiat ja työtavat, jotka tuovat itselle ja tiimille energiaa! WSA-analyysistä selviää myös jokaisen yksilölliset stressifaktorit ja kuormitustekijät. Ratkaisemme, kuinka ne voidaan välttää työpaikalla, jotta aivot toimisivat optimaalisesti. 

Alueen monipuolinen ohjelmatarjonta antaa ainekset mielenkiintoisiin ja unohtumattomiin elämyksiin!
 

Tiedot pähkinänkuoressa

Ryhmille Yksilöille
Majoitus ja ryhmän koko:
  • 5-16 henkilöä, 1 hh / saunallinen huoneisto
  • 6-50 henkilöä, 2 hh / huoneisto
Kesto: la-ti / ti-pe
Hinta: alkaen 890,00/hlö
Majoitus: 1 hh / saunallinen suite moottoroidulla sängyllä
Kesto: 5 pv
Hinta: 1980,00/hlö

Sisältö:

  • majoitus hirsihuoneistoissa täysihoidolla
  • henkilökohtaiset WSA-raportit ja ja toimintasuunnitelmat, ryhmille myös ryhmäraportti koko ryhmästä
  • yhteistyössä Personal Brain Trainerin kanssa luotu ohjelma
  • PBT (PersonalBrainTrainer) -verkkovalmennus käyttöösi 6 kuukaudeksi

Odotamme innolla yhteydenottoanne! Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!