-

WSA & TSA -sertifiointikoulutus oppisopimuksella (4 kk) SF14

Orientaatiotapaaminen Zoomissa 07.02.2023 klo 17-19. Etäkoulutuspäivät 11.-12.02.2023. Lähipäivät täysihoidolla Kiihdytetyn oppimisen arktisessa elämyskeskuksessa 18.-19.03.2023.
Tapahtumapaikka Consultica Arctic Academy - hybridikoulutus
Osoite Rovaniementie 56, 95700, Pello Finland
Katso kartalla Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Kenelle?

Koulutuksesta on hyötyä kaikille ohjaustyötä tekeville.  

Koulutuksen hyödyt

Koulutuksesta saat avaimet ihmisten hyvinvoinnin, tuottavuuden ja motivaation lisäämiseen. Saat tieteellisten työskentely- ja koulutustyylianalyysien (Working Style AnalysisTM ja Teaching Style AnalysisTM) hankintaoikeuden ja opit käyttämään niitä. Näillä analyyseillä selvität suoraan, milloin kukin ihminen on tehokkaimmillaan, miten hän oppii nopeiten, milloin hän voi hyvin ja mikä häntä kuormittaa. Käytyäsi koulutuksen voit toimia yksilöllisten työskentelytyylien ja opetustyylien asiantuntijana työpaikallasi tai omassa liiketoiminnassasi. WSA ja TSA sekä niiden taustalla olevan tutkimusteorian ymmärtäminen on nopein reittisi kohti sinun ja muiden hyvinvointia ja menestystä!

"On ollut hieno matka huomata isoja muutoksia siinä, miten opiskelijoita tai valmennettavia voi tukea heidän omalla tiellään kohti heidän unelmiaan", kirjoittaa sertifioitu WSA & TSA -asiantuntija ja liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen lehtori Tommi Haapakangas. Lue Tommin kirjoitus kokonaan tästä.

"WSA-analyysi antaa tekijälleen käyttöohjeet siitä, miten oman hyvinvoinnin ja jaksamisen voi saattaa optimaaliselle tasolle. Tällä työkalulla on voima nostattaa työyhteisön hyvinvointia hyvinkin monipuolisella tavalla", kirjoittaa sertifioitu WSA & TSA -asiantuntija ja hyvinvointivalmentaja Laura Ihatsu. Lue Lauran kirjoitus kokonaan tästä.

"Näen WSA:ssa merkittävän hyödyn aikuissosiaalityön asiakkaille. WSA tukee moniuloitteista asiakasohjausta, antaen ohjaajille ja valmentajille syvempää ymmärrystä", summaa Pohjanmaan hyvinvointialueen aikuissosiaalityön päällikkö Virpi Kortemäki WSA-menetelmän hyödyistä. Lue lisää palautteita.

Koulutusohjelman päätyttyä osallistujat
 • Ymmärtävät ihmisten erilaisuuden niin ammatillisissa kuin henkilökohtaisissa tilanteissa
 • Tunnistavat oman henkilökohtaisen työskentely-, ongelmaratkaisu- ja oppimistyylinsä sekä aistimoottorien merkityksen
 • Erottavat biologiset ja opitut tyylit sekä opitut käyttäytymis- ja toimintamallit
 • Ymmärtävät, kuinka kukakin ottaa tietoa mieluiten vastaan, miten he ajattelevat sekä miten he keskittyvät ja suoriutuvat parhaiten päivittäisessä työssä ja erilaisissa elämäntilanteissa?
 • Analysoivat henkilökohtaisia työ-ja koulutustyyliprofiileja sekä ryhmäprofiileja
 • Tunnistavat työ-ja oppimistyylien yhteensopivuudet ja yhteensopimattomuudet
 • Ymmärtävät stressin, uupumuksen, konfliktien ja heikon suorituskyvyn syyt työpaikalla
 • Menestyvät paremmin johtamisessa, valmentamisessa ja mentoroinnissa, liiketoimintatilanteissa, työ- ja oppimistilanteissa, työ- ja oppimisympäristöissä sekä omassa liiketoiminnassa
 • Käyttävät työ-, koulutus- ja oppimistyyli menetelmiä sekä ryhmäanalyysejä
 • Luovat koulutusohjelmia ja menetelmiä vastaamaan erilaisten ryhmien tarpeita
 • Käyttävät monimuotoisuuskonseptia omassa yksityiselämässä, henkilökohtaisessa työssä ja oppimistilanteissa tai omassa liiketoiminnassa
 • Valmistuvat kansainvälisesti sertifioiduiksi työ-ja koulutustyylimenetelmien käyttäjiksi
 • Saavat hankkia työ-, koulutus- ja oppimistyylianalyysejä - 10 eri kielellä, 13 erilaista analyysiä ja lisämateriaalia Consultica Oy:ltä sopimushinnoin käyttäessäsi menetelmiä Suomessa ja muissa Euroopan maissa.
Koulutuksen aikana keskitymme kolmeen instrumenttiin, työvälineeseen, joiden sertifioiduksi käyttäjäksi valmistut
 • WSA työntekijän analyysi (Employee) - työtyylianalyysi
 • WSA ryhmäanalyysi
 • TSA opettajan/kouluttajan analyysi

Tiedoksesi, että tarjolla ovat myös instrumentit seuraaviin tarpeisiin

 • WSA johtajan analyysi (Corp.)
 • TSA valmentajan/kouluttajan analyysi

Analyysit perustuvat emeritusprofessori Barbara Prashnigin menetelmiin. Niissä on kyse aivojen luontaisesta hallitsevuudesta, oppimisen kannalta merkittävistä aisteista sekä potentiaalista toimia erilaisissa toimintaympäristöissä ja vuorovaikutustilanteissa. Harjoitusten tavoitteena on tunnistaa menetelmien hyödyt ja erot eri ikä- ja kohderymille sekä erilaisissa tehtävissä toimiville. Yksilö- ja ryhmäanalyyseistä on saatavilla kymmenen kieliversiota.

Kouluttajat

Pääkouluttajana toimii menetelmien akkreditoitu asiantuntija ja Master Coach Anne Penttinen sekä sertifioidut WSA & TSA -asiantuntijat Irja Seilola ja Tiia Ahola.

Aikataulu 07.02.2023-06.06.2023.

Koulutus on oppisopimuksella toteutettava lyhytkoulutus, joka kestää harjoitteluineen 4 kuukautta. Oppisopimus järjestetään yhteistyössä ammattiopisto Lappian kanssa. Hybridikoulutus sisältää etäopiskelua ja kaksi kahden päivän koulutusjaksoa täysihoidolla Consultica Arctic Academyssä, joihin voit osallistua myös etänä. Valitse itsellesi sopivin toteutus! Hybriditoteutuksessa saapuminen Consultica Arctic academyyn, Pelloon, tapahtuu helposti esimerkiksi yöjunalla. 

Orientaatio

Zoom

1.-2. etäkoulutuspäivät

Consultica Arctic Academy, Pello

3.-4. lähipäivät

Consultica Arctic Academy, Pello / Zoom

07.02.2023 klo 17-19  11.-12.02.2023 18.-19.03.2023

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu lähi- ja/tai etätapaamisista sekä itsenäisestä opiskelusta ja harjoittelusta. Yhteisissä tapaamisissa pääset oppimaan kokeneilta kouluttajiltamme ja harjoittelemaan yhdessä muiden osallistujien kanssa. Oppimisen tukena sinulla on kattava verkkoalusta, joka on käytettävissäsi vielä 3 kk koulutuksen jälkeen. Verkkoalustalta voit ladata itsellesi menetelmien analysointikäsikirjan ja Master-käsikirjat, jotka jäävät käyttöösi. Lisäksi tarjoamme sinulle harjoittelua varten

 • 5 kpl työtyylianalyysejä (WSA) 
 • Opetustyyli-, valmennus- tai koulutustyylianalyysin (TSA)
 • 2 kpl oppimistyylianalyysejä (LSA)
   
Kokonaiskuva koulutuksen etenemisestä 

Step 1. Täytä ilmoittautumislomake ja otamme sinuun yhteyttä

Step 2. Vastaat työskentelytyylianalyysiin (Working Style AnalysisTM) verkossa 45 min

Step 3. Yhteinen orientaatiotapaaminen etänä 07.02.2023 klo 17-19

Step 4. Pääsy verkkokoulutusalustallemme, mistä löydät kaikki materiaalit

Step 5. Etäkoulutuspäivät 11.-12.02.2023

Step 6. Itsenäistä opiskelua ja harjoittelua sekä yhteisiä verkkotapaamisia

Step 7. Toiset lähipäivät 18.-19.03.2023

Step 8. Itsenäistä opiskelua ja harjoittelua sekä auditointitehtävä

Step 9. Koulutuksesta valmistuminen, sertifiointi
 

Hinta 

Oppisopimuskoulutuksen omavastuuosuus on 550,00 + alv.
 

Consultica Oy on Suomessa ainoa WSA & TSA -asiantuntijoiden kouluttaja! Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan! Tule kokemaan koulutuksemme ja lapin lumo! 
 


Lisätietoja

Anne Penttinen
+358 44 906 4444
[email protected]


Lue lisää WSA & TSA -sertifointikoulutuksesta täältä.

Hae mukaan WSA & TSA -sertifiointikoulutukseen täältä.